Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Te kvote će se mijenjati nakon nastupa i treba ih iskoristiti dok su ovako velike izuzev ako ne volite da se kladite na zicer - Zejnu. Pratiti nastupe, ispoštovati svoj "insekt" i odmah nakon što se završi Polufinale 2 odigrati na onoga ko je po vašem mišljenju bio najkompletniji. Sledeći dan kvote padaju jer i drugi ljudi takođe dobiju svoje "insekte".

Seća li se ko famozne 2023 godine kad su Srbi odrali kladionice? 😆. Sećam se da je na početku Zejna bila favorit za pobedu pre nego što je Luka posle preuzeo vodeću poziciju i na kraju dobio. Tad dok je još Zejna bila favorit, narod masovno davao lovu na Luku, i kad je dobio kladze masne pare isplaćivale 😆. Pre dve godine u ovo vreme Breskvica bila 1,50 a Teya tek treća

Jao ljudi šta vam je?
Kako to mislite da ste ljubitelji muzike a toliko uskih shvatanja o kreativnosti i stvaralaštvu? Kako mislite da vas "ne zanima" produkcijski proces iza jedne od najprimećenijih pesama ove godine, "Čairi"? Da li ste IKADA poznavali osobu koja je radila nešto u čemu uživa i pričala sa vama o tome? Ja ne mogu nikada spustiti osobu koja ima toliko ljubavi i pasije za nešto što voli, to mi je baš neka od najgorih stvari koje možete uraditi za nekoga

Drugo, Fraulein je nekima zabavna, nekima nije. To je ok. Ali ako nešto ne kapirate, to ne znači da je to "loše" i "bezveze" sklepano, jer objektivno to ova pesma nije. Podržite svoje favorite, ono što vam se ne sviđa ne morate komentarisati toliko maliciozno. Sve vam nešto nije po volji danas.🥴🥴
Koješta

• Haha
Reactions: FFM
Malo mi je prekonceptualno. Ne pominje se srce nigde u tekstu, pa nije bas najlakse skontati, pogotovo u 3 minuta

Ok, moze recimo samo pre pesme kao uvod. Sta znam, u sekundi mi se dopalo srce hehe

Meni bi ovo imalo smisla jedino na kraju nastupa, ali ne oslobođeno već kao uništeno srce = uništena Jugoslavija.

Mislim da je ovo prva godina gde su mi svi favoriti (Zejna, Zona, Lavina, Haremsice, Eegor) izuzetno simpaticni kao likovi i bas bi mi bilo drago da predstavljaju moju zemlju.

Mislim da je ovo samo Zejnin promo materijal, da nije vizual za nastup 🫣
To bi mi onda bilo jos manje jasno - zasto promo materijal ne bi imao vizuelne veze sa nastupom?

Pomalo pomalo srce u ledu

Jedino to valjda
Ali ali zasto onda... nije u ledu? 🤣
Pa da se led topi. To bi bas imalo smisla.

Edit: Ubice me Milos sa ovim zaredjanim postovima

Eegoru kvota sa 10, pala na 2,70 😆. Jel ovo krenula masovna uplata na brata kad su videli kvotu 10 ili šta? Prosto neverovatno. Sad je drugi odmah tik uz Zejnu 😆

Attachments

• Screenshot_20260222_162531_X.webp
    Screenshot_20260222_162531_X.webp
    15.5 KB · Views: 13
Možda je u kavezu, ona predstavlja mir u vidu golubice (rekla je da će biti u belom) i dramatičan izlaz iz kaveza kad kaže "dont destroy, unite!"

Back