Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Eegoru pala kvota a u našem Meridijanu nije još izašla opcija za klađenje 💔

Eegoru kvota sa 10, pala na 2,70 😆. Jel ovo krenula masovna uplata na brata kad su videli kvotu 10 ili šta? Prosto neverovatno. Sad je drugi odmah tik uz Zejnu 😆
Isplatila se reklama na YouTubu i broj pregleda dobijen time :LOL:
Drugi je po pregledima posle Zejne

A pozdrav na samom početku "Ljubim svima Mater" legendica😂

Osvrt o krizi pisanja tekstova, autorstvu i nesrećnoj ulozi producenata u svemu...
Vrlo dobar intervju i za sam kraj na pitanje novinara, ako se plasira za ESC da li bi došao u studio u 7 ujutro, kaže Eegor "Doći ću u bademantlu" verujem mu 100% da bi to stvarno uradio! I to neki sa medama 😅🎉

Izvori navode da se radi o konceptu koji će pomeriti dosadašnje okvire televizijskog muzičkog nastupa i doneti nešto potpuno novo i neviđeno za domaću PZE publiku, uz visok nivo produkcije i pažljivo građen vizuelni identitet.
Želim da mi osoba koja je osmislila najavu za neviđen nastup Ive Grujin prepravi CV i ispegla sve dejting profile 🙏🙏🙏

Isplatila se reklama na YouTubu i broj pregleda dobijen time :LOL:
Drugi je po pregledima posle Zejne
Mislim da bi on imao veliki broj pregleda i bez te reklame. Jednostavno pesma je catchy, vozi i narodu se svidela. Ja kad sam čuo sve pesme prvi put pre 2 nedelje odmah su mi on i Lavina na prvo slušanje kliknuli. I to su moja 2 favorita! Jedino kod Eegora je mali minus što je možda jedno 2 godine zakasnio sa pesmom. Da je došao sa "Klaber" pre nego Kaarja sa "Cha Cha Cha" bio bi pravi bum. Ovako ga mnogi upoređuju sa njim a generalno slične su pesme. Ako po ničemu onda po tematici. I Kaarija peva o provodu posle teškog dana i kako ispija Pinja Koladu i partija.

A to "Ljubim" ti mater je prvobitno vjerovatno trebalo biti drugačije, pa se malo upristojio.

Mislim da bi on imao veliki broj pregleda i bez te reklame. Jednostavno pesma je catchy, vozi i narodu se svidela. Ja kad sam čuo sve pesme prvi put pre 2 nedelje odmah su mi on i Lavina na prvo slušanje kliknuli. I to su moja 2 favorita! Jedino kod Eegora je mali minus što je možda jedno 2 godine zakasnio sa pesmom. Da je došao sa "Klaber" pre nego Kaarja sa "Cha Cha Cha" bio bi pravi bum. Ovako ga mnogi upoređuju sa njim a generalno slične su pesme. Ako po ničemu onda po tematici. I Kaarija peva o provodu posle teškog dana i kako ispija Pinja Koladu i partija.
Moguće, ali ako pogledaš odnos pregleda i lajkova, on ima ubedljivo najmanji - 1% lajkova u odnosu na preglede. Zejna i Zona imaju klasičnih 2%, Lavina ima čak 4% ali i manje pregleda, dok Haremsice su malo iznad 1% ali one imaju i najviše negativnih komentara.

Brat Eegor u principu ima možda i najlakši zadatak kada je reč o nastupu.
Evo zašto to tako vidim...

Dok će mnogi morati da zablistaju u detaljima, da paze na svaki kadar, koreografiju i vokalni momenat, on već u startu ima ogromnu prednost. Pesma mu je zarazna, tekst dovoljno provokativan i originalan, i to je upravo ono na šta mladi reaguju glasovima. Posle polufinala očekujem ozbiljno šerovanje i hajp na svim mrežama.
Na njemu je zapravo samo da bude što ,,luđi", veseliji i originalniji na sceni. Ako to iznese kako treba, bukvalno će ošuriti konkurenciju kod publike. Potencijal je neverovatan i verujem da će ga iskoristiti. Sve je na njemu.

A žiri? Iskreno, posle takvih reakcija publike ne sme, a verujem i da neće, ostati ravnodušan u finalu i izignorisati ga.

Moj lični osećaj i procena potencijala, i kod žirija i kod publike, govori mi da 99% neko od njih ide u Beč: Zejna, Eegor ili Haremke.
Ko Haremke otpisuje unapred, grdno ih je potcenio i još grdje se vara. Nisu one ni moja šoljica čaja, ali takve stvari znaju da eksplodiraju a karma u pozitivnom smislu za neodlazak prošle godine, lako može da ih stigne.

Videćemo nastupe. Za sada od početka najviše verujem u Zejnu i Eegora, pre svega zbog samih pesama i želim da nas, a nakon dark pesama u zadnje 3 godine, nešto svetlo, veselije i pre svega zaraznije, napokon predstavlja.

Brat Eegor u principu ima možda i najlakši zadatak kada je reč o nastupu.
Evo zašto to tako vidim...

Dok će mnogi morati da zablistaju u detaljima, da paze na svaki kadar, koreografiju i vokalni momenat, on već u startu ima ogromnu prednost. Pesma mu je zarazna, tekst dovoljno provokativan i originalan, i to je upravo ono na šta mladi reaguju glasovima. Posle polufinala očekujem ozbiljno šerovanje i hajp na svim mrežama.
Na njemu je zapravo samo da bude što ,,luđi", veseliji i originalniji na sceni. Ako to iznese kako treba, bukvalno će ošuriti konkurenciju kod publike. Potencijal je neverovatan i verujem da će ga iskoristiti. Sve je na njemu.
Nije to bas "samo", meni to pre zvuci kao najtezi zadatak. Pesma mu je prepuna energije, treba to ispratiti i autenticno "odglumiti". Ostali mogu da unajme koreografe i plesace da ih pokriju, dok on bas treba da eksplodira tamo i sam.

Ako uspe, mislim da ima ozbiljne sanse i za Bec, a i u Becu. Mislim da od svih nasih ova pesma ima najbolji potencijal za dobar plasman tamo, ali i ubedljivo najtezi zadatak za nastup.

Što se Eegora tiče meni bi bilo ok kada bi on pobijedio, on je neka RTS-friendly opcija onog što već mnogi priželjkuju u vidu Desingerice i svakako da bi bilo nešto opet drugačije od Srbije. Jedino što me kod njega brine je da li će nastup biti veliki mess.

Status
Not open for further replies.
Back