FFM
Ekspert
Isplatila se reklama na YouTubu i broj pregleda dobijen timeEegoru kvota sa 10, pala na 2,70. Jel ovo krenula masovna uplata na brata kad su videli kvotu 10 ili šta? Prosto neverovatno. Sad je drugi odmah tik uz Zejnu
![]()
Želim da mi osoba koja je osmislila najavu za neviđen nastup Ive Grujin prepravi CV i ispegla sve dejting profileIzvori navode da se radi o konceptu koji će pomeriti dosadašnje okvire televizijskog muzičkog nastupa i doneti nešto potpuno novo i neviđeno za domaću PZE publiku, uz visok nivo produkcije i pažljivo građen vizuelni identitet.
Mislim da bi on imao veliki broj pregleda i bez te reklame. Jednostavno pesma je catchy, vozi i narodu se svidela. Ja kad sam čuo sve pesme prvi put pre 2 nedelje odmah su mi on i Lavina na prvo slušanje kliknuli. I to su moja 2 favorita! Jedino kod Eegora je mali minus što je možda jedno 2 godine zakasnio sa pesmom. Da je došao sa "Klaber" pre nego Kaarja sa "Cha Cha Cha" bio bi pravi bum. Ovako ga mnogi upoređuju sa njim a generalno slične su pesme. Ako po ničemu onda po tematici. I Kaarija peva o provodu posle teškog dana i kako ispija Pinja Koladu i partija.Isplatila se reklama na YouTubu i broj pregleda dobijen time
Drugi je po pregledima posle Zejne
Moguće, ali ako pogledaš odnos pregleda i lajkova, on ima ubedljivo najmanji - 1% lajkova u odnosu na preglede. Zejna i Zona imaju klasičnih 2%, Lavina ima čak 4% ali i manje pregleda, dok Haremsice su malo iznad 1% ali one imaju i najviše negativnih komentara.Mislim da bi on imao veliki broj pregleda i bez te reklame. Jednostavno pesma je catchy, vozi i narodu se svidela. Ja kad sam čuo sve pesme prvi put pre 2 nedelje odmah su mi on i Lavina na prvo slušanje kliknuli. I to su moja 2 favorita! Jedino kod Eegora je mali minus što je možda jedno 2 godine zakasnio sa pesmom. Da je došao sa "Klaber" pre nego Kaarja sa "Cha Cha Cha" bio bi pravi bum. Ovako ga mnogi upoređuju sa njim a generalno slične su pesme. Ako po ničemu onda po tematici. I Kaarija peva o provodu posle teškog dana i kako ispija Pinja Koladu i partija.
Nije to bas "samo", meni to pre zvuci kao najtezi zadatak. Pesma mu je prepuna energije, treba to ispratiti i autenticno "odglumiti". Ostali mogu da unajme koreografe i plesace da ih pokriju, dok on bas treba da eksplodira tamo i sam.Brat Eegor u principu ima možda i najlakši zadatak kada je reč o nastupu.
Evo zašto to tako vidim...
Dok će mnogi morati da zablistaju u detaljima, da paze na svaki kadar, koreografiju i vokalni momenat, on već u startu ima ogromnu prednost. Pesma mu je zarazna, tekst dovoljno provokativan i originalan, i to je upravo ono na šta mladi reaguju glasovima. Posle polufinala očekujem ozbiljno šerovanje i hajp na svim mrežama.
Na njemu je zapravo samo da bude što ,,luđi", veseliji i originalniji na sceni. Ako to iznese kako treba, bukvalno će ošuriti konkurenciju kod publike. Potencijal je neverovatan i verujem da će ga iskoristiti. Sve je na njemu.