Doctor Who
Ekspert
Dosadan si kako god, razmišljaj o nečem drugom, proganjaće te Zejnina Jugoslavija u snovima koliko ne prestaješ da pišeš o njoj
Ne kažem da mi se njena pesma neće možda i svideti, devojka ima super glas, ali ću definitivno navijati protiv nje zbog pomenutih razloga.@FFM
Recimo, ali to ne znači da je nemoguće da ti se dopadne njena pesma. I nije reč samo o Mirni, već bilo kom drugom izvođaču, čiji nam se angažman ne dopada previše. Sedlar je ove godine istupio u znak podrške studentima, pa nije se desilo da toliko odlepite na njegovu pesmu, štaviše neki su ljuti, jer je upravo on bio taj zbog koga Haremke nisu pobedile.
Dakle, super je kada se gotivi neko i kao osoba i muzički, kao npr. Konstrakta, ali nije nemoguće da ti se ne dopadne pesma onog čije političke stavove deliš, niti obrnuto.
Evo, i Andrej je naveo dobar primer. Tema se pretvara u nekakav izborni štab ili šta već, što nema smisla. Jeste da treba dočekati januar i pesme, ali može biti i lepših tema za diskusiju.
Bukvalno sam je spomenuo dva puta. Pre neki dan kada je objavljena lista i sada. Imam pravo da je komentarišem koliko god hoću, isto tako se ovde svako malo provlače neke priče od pre 3 godine pa šta.Dosadan si kako god, razmišljaj o nečem drugom, proganjaće te Zejnina Jugoslavija u snovima koliko ne prestaješ da pišeš o njoj
Angazovala je familiju, prijatelje i koga vec da spamuju Ogae stranicu, kao i Filip Mitrovic i jos par ovih imena za koje nema nikakve logike da su zeljeni medju bilo kim sem najuzeg moguceg kruga.Ko su uopšte ti "fanovi" koji su na toj anketi ili šta je već glasali za Mirnuja eto ne znam ni jednog. Koliko je ljudi moralo da glasa za jednu osobu kako bi se pojavila na toj listi želja?