Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Na PZE-u ima toliko anonimusa, da je Mirna među 6-7 najpoznatijih, i u smislu imena i karijere, kakva god bila. Stoga, nema nekog razloga da se dovodi u pitanje njena pojava na spisku, niti prepoznatljivost među fanovima. Druga je tema da li će imati konkurentnu pesmu.

Mirna pobedila pošto se znalo da od njih (moje) tri ima najmanje šanse da napravi karijeru, pa da je ta pobeda pogura 😂

Realno, Sara je zvezdetina u odnosu na njih dve realno, u odnosu na to ko je šta postigao nakon Prvog glasa. A ako se dobro sećam, Sara je jedva prošla audiciju, Aleksandra Radović joj nije dala prolaz tada, vriska. :ROFLMAO:

Ona nije anonimus, odavno je izašla iz tog perioda. Samo nije neko veliko ime i to je to.

Valjda će se desiti da još neko iskoristi šansu i postane poznatiji, kao Haremke ove godine.

"Omaja"
У словенској/српској митологији: То је назив за воду која се црпи окретањем воденичног точка (водени точак). У народној традицији веровало се да ова вода има магична својства или да у њој обитава демонско биће, или да ће особа која се не окупа у њој трпети лоше последице.

(ako je na to mislila haha)

"Omaja"
У словенској/српској митологији: То је назив за воду која се црпи окретањем воденичног точка (водени точак). У народној традицији веровало се да ова вода има магична својства или да у њој обитава демонско биће, или да ће особа која се не окупа у њој трпети лоше последице.

(ako je na to mislila haha)
Voda u kojoj obitava demonsko bice... Rusalka da nije? 🤣

Meni je neverovatnije da se Mirna Ćaci pojavi na Ogae spisku želja a potom i na pravom spisku u istoj godini, sa nepostojećom karijerom (pritom je neko ovde baš vokalan u odbrani lika i (ne)karijere iste 🤗🤭)

#onosamokažem

Da se ne lažemo, Mirna je ovde možda i najpoznatija široj javnosti. Ništa poznatije od nje nisu ni Haremke ni devojke iz IDJ-a. Druga je stvar što se povukla iz javnosti i ništa nije snimala godinama. Pomenuti samo trenutno imaju nešto veći hajp zbog učestvovanja na takmičenjima prethodnih godina.

Ovog puta je Milan u pravu.

Uostalom , probaj da zamislis da Ukrajina, Litvanija ili npr. Gruzija posalju pesmu sa nazivom "CCCP". Nemoguca misija!
Pa naravno da se svi vi koji niste u stanju da sagledate dalje od političkih konotacija slažete.

Samo kažem da je dosadno uvlačiti KONSTANTNO politiku u SVE

Smorilo

Na konto Mirne, ja sam prvi krenuo da pričam o njenoj nebitnosti ali ne u kontekstu da li treba da bude na spisku za PZE ili ne ili da li može da ponudi nešto ozbiljno za izbor, već u kontekstu da se njoj kao potpisnice SNS liste daje previše značaja kad je u pitanju činjenica da joj je Bojana pisala pesmu.

Ma šta je politika u tome što kažemo da je nenormalno da neko u 2026. ide da predstavlja Srbiju i peva o Jugoslaviji? To je politika, a nije politika kada se tipa pomenuta Mirna etiketira kao ćaci. Mislim kao wtf.

Back