Ono što ne shvatam kod svih njih koji se ne probiju, zašto snimaju jedan te isti žanr 10 godina? Ok je pokušavati ali uploviti u turbo fol/pop i držati se toga ko pijan plota pritom ne prodavati publici svoje pesme nego živeti od svirki i pevanja tuđih (mislim na Mitrovića i ostale splačine)... Jeste turbofolk isplativiji ali se godinama ne probijaš, tj ne praviš uspehe na tom polju promeni žanr, iliti promeni ploču
Stvarno bi valjalo i mi da promenimo ploču o učesnicima. Zejna, Harem, Pelin su mnogo vredniji pažnje. Pogotovo Pelin, ako mislimo na opštu populaciju, njega od svih pređašnjih učesnika prati, i poznaje (kao komičara ali kako god) daleko više casual gledalaca koji, ako napravi dobru sprdnju, mogu da se uhvate za telefone masovno glasaju.
Od Harem realno očekujem poboljšanje svega, ali ne mogu da ne skrenem pažnju da mi je izuzetno krivo što prethodna pevačica nije u sastavu jer je raznela pesmu, pa sam sada skeptičan sa razlogom.
U Zejnu / Drežnjaka imam najviše poverenja jer je Najbolja sa krš refrenom prosto radila, i jedini problem je bio što je godina zaista bila prejaka za nju. A taj rave/folk štagod mix je bio izuzetan, ne sumnjam da je spremljeno nešto bolje.
Lu-Ka izgleda spektakularno. Ako bih želeo da nas predstavlja neko muško sa bopčinom, vizuelno zamislio bih upravo nekog poput njega! Međutim nema svoje pesme, a ono malo što sam čuo sa instagram profila ne zvuči mi ubedljivo koliko bi trebalo. Sve se to može upicaniti, ali videćemo.
Drago mi je i da među ostalim imenima svi su (skoro) mladi. Nemamo Ekstra Nenu, Nedu Ukraden, Jocu Ajkulu, Lanu i Alda, Tanju Banjanin, Maju Odžaklijevsku... da popune prostor, već je suštinski spisak napravljen od mlađih, i većinski lepih ljudi. Šta god da se desi, a jeste mi svejedno, možda se izgura neko za koga do sad nismo čuli bar do trendinga