Poslusao vecinu pesama. Ovaj PZE mi zvuci mozda i najmodernije do sada, ali isto tako zvuci previse komformisticki. Fali mu one inovativnosti kao recimo 2023. ili sarenolikosti kao 2024. Medjutim to ne znaci da je ovo sto imamo u ponudi lose, jednostavno se vracamo u utabane staze i za sada rezervisemo neko 15-18 mesto u finalu.
Ozbijan upgrade su mi lip sync videi umesto art covera za pesme. Svaka cast ko je to osmislio, izgleda fantasticno!
Mislim da Zejna ima THE pesmu, vrlo je pitka i efektna, odmah ulazi u glavu. Nikada se nije ovako visoko u startu kotirala u svim prethodnim pokusajima. Mnogo mi je drago zbog nje i sav trud ce se na kraju isplatiti, izuzetno se profesionalno posvetila ovome. Strucni ziri ce posrkati Jugoslaviju i uzima lagano 12, ostaje samo tezi zadatak, da konacno poentira sa nastupom i bude top 3 kod publike.
Lavina, bez teksta sam ostao, kao da nisu sa ove planete, da ne kazem iz Srbije!! Vrisak pred kraj me najezio. Samo mora cela pesma na engleskom, mislim da bi dozivljaj bio jos veci za ESC publiku. Ne znam koliko su oni sve ovo ozbiljno shvatili, ali ako nemaju top reditelja i produkciju u planu bolje da nam ni ne daju laznu nadu.
Haremke, nastavak Loco loca, ali ova pesma mi je bolja i ispeglanija za ESC prilike. Osecam da jedva cekaju da izadju na scenu da zagrmi ceo Kosutnjak, ne bih ja njih jos uvek otpisivao.
Eegor, super pesma ali za nekog drugog ludjeg i sizofrenijeg izvodjaca. Ne mogu njega da povezem sa ovim nikako. Konceptualni mess, medvedici, svetosavlje, pa sad klaber, nis ne kontam.
Ostali nista spec, mada ima tu jos growera.