Uopšte nisam ironičanNadam se da nisi ironičan i da imaš neke insajderske informacije, lol. Samo tako mogu da ti verujem na reč.![]()
Poštovanje gospodine, jeste li Vi onaj poštar Maje Nikolić što kuca dva puta?Da mi sada 2 sata pre objave ponude kojićku sa up and down prihvatio bi oberučke koliko su mi mala očekivanja od ove godine.
Dobro malo preterujete sad lolRTS toliko sve radi bezvoljno, da ih je mrzelo i da zakažu premijere pesama, da vidimo bar banere. Eto koliko i sami očekuju od svega.
Za učesnike je mnogo bitnije koliko se RTS trudi oko njihovih nastupa, a ja ti tvrdim da RTS nikad više vremena nije uložio u to. Stvarno ste ograničeni ko terasaVidim, nikad bolja saradnja pa učesnici nisu imali nikakve informacije. Nisu imali pojma ni kada izlaze pesme, lupetali do kraja januara jer tako obično bude. Ili su i njih lagali.![]()
Da li ja zaista išta znam??I ne zaboravite (a to Bebi zna), obratite paznju na prvo slusanje. Prvo! A ne cetvrto!
Znamo na osnovu prvog slusanja da li ce nesto biti veliko za Srbiju ili neceDa li ja zaista išta znam??![]()
Pa dobro, to je istina za dobar prvi utisak se glasa. Ne za konstantno preslušavanje i nabeđivanje kako se pesma uvlači pod kožu vremenom. To nikoga ne zanima u momentu gledanja.Znamo na osnovu prvog slusanja da li ce nesto biti veliko za Srbiju ili nece