Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Ja cu slusati pesme redom, kako je rts odredio jer da ranije nisam pratio nas nacionalni izbor ili Prvi glas Srbije, nijedan izvodjac mi ne bi bio poznat

Ako ima dovoljno zaintereovanih, mozemo da gledamo preko w2g.tv? Samo ne znam kako ce da objave, kao posebne pesme ili playlist? Nisam ga nikad radila, da li to znaci da moram da stavljam link svake pesme?

Juu vec danas pesme?

oh-no.gif

RTS toliko sve radi bezvoljno, da ih je mrzelo i da zakažu premijere pesama, da vidimo bar banere. Eto koliko i sami očekuju od svega.

RTS toliko sve radi bezvoljno, da ih je mrzelo i da zakažu premijere pesama, da vidimo bar banere. Eto koliko i sami očekuju od svega.
Dobro malo preterujete sad lol

Previše smo razmaženi i navikli da sve dobijemo odmah i sad, ne želim da branim RTS, ali na osnovu svega onoga što ja znam, fokus je na samom PZE i show-u kako bi sam PZE bio dobar, RTS nikad bolju saradnju sa učesnicima nije imao.

Razmaženi smo što očekujemo da se bar malo potrude? I kad smo sve dobili odmah? Večito čekamo neke naznake kad će pesme, kad će PZE...

Pa ko je rekao da se neće potruditi? To što su smanjili kontent koji kače pre pesama ne znači da se ne trude.

Vidim, nikad bolja saradnja pa učesnici nisu imali nikakve informacije. Nisu imali pojma ni kada izlaze pesme, lupetali do kraja januara jer tako obično bude. Ili su i njih lagali. 🤣

Već danas kreću gostovanja takmičara, i nastavlja se tokom nedelje drugim aktivnostima, a biće i programa za fanove.
Još 45 minuta :love:

Vidim, nikad bolja saradnja pa učesnici nisu imali nikakve informacije. Nisu imali pojma ni kada izlaze pesme, lupetali do kraja januara jer tako obično bude. Ili su i njih lagali. 🤣
Za učesnike je mnogo bitnije koliko se RTS trudi oko njihovih nastupa, a ja ti tvrdim da RTS nikad više vremena nije uložio u to. Stvarno ste ograničeni ko terasa

Hoće biti zaključana tema neko početno vreme? @Miloš
(ne bi bilo loše, čini mi se da je bilo i do sada, dok se malo smire strasti ljudima)

Sta ste to saznali za nastupe, nema vise zemljotres kamere u studiju 9, cuePilot posle sest godina proradio?

A i taj selektivni trud RTS-a kad pomisli da moze da profitira od uspeha pesama mi je isto smehoteka, nema tu konstantnog napretka i sustinskih promena na koje smo ukazivali, da se ne lazemo. Zelim im svakako uspesniju sezonu samo da onaj proslogodisnji blam sto pre izbrisemo iz secanja 🙏

Back