Posle prvog slušanja utisci osrednje, onako kako sam očekivao otp. Ženske pesme ima dosta sličnih i međusobno će se poklati.
PRVO POLUFINALE
Ana Mašulović - Zavoli me X Skip.
Bella - Trampolina X Junior ESC, ali i tamo bi bilo slabo xD vuče mi na Irsku lajku samo više krindž.
Đurđica - Moma mala X Matrica zvuči kao demo.
Eegor - Klaber X Kaarija meets Krankšvester meets Narodno poselo, bravo
@eegorizam !
Iva Grujin - Otkrivam sebe X Preglupo.
Kosmos Trip - Sve je u redu X Sviđa mi se zapravo, slušao bih ujutru da me razbudi.
Lores - Unseen X Preravno, fali dinamike.
Makao - Daj nam svet X Jeftino, loše.
MIRNA - OMAJA X Ravno i slabo.
MANIVI - Svaki dan X Sviđa mi se progresija u pesmi, synth je prejak. Slušao bih.
YANX - Srušio si sve X Lepa je pesma, ali mi nešto fali na prvo slušanje. Možda se posloži posle.
Zejna - Jugoslavija X Previše vuče na Loreen, imam osećaj da bi bile optužbe da je plagijat Tattoo lol.
DRUGO POLUFINALE
Aleksandar - Sudbina X Zvezde Granda meets Melfest xD zanimljiv miks.
Aleksandra Sekulić - Kule X Versovi dosadni, ali "ije ije ije" mi je super i dosta daje na dianmici.
Avgust - Jabuka X Odlično. Samo da ga malo promeša pred kraj.
Brat Pelin - Fräulein X Podseća na Pavlovića most, samo više orijentalno. Sviđa mi se.
GEMINNI - Metar sreće X Vrteće po radiju-s. Prijatan dobro jutro kafica popić.
Harem Girls x Ivana - Bom Bom X Ne sviđa mi se uopšte lol, baš jedva mogu za išta pozitivno da se uhvatim.
Jack Lupino - Adrenalin X Ovo je toliko sranje da mi se sviđa.
LAVINA - Kraj mene X Hmmm zanimljiva progresija. Slow burner je tako da kontam da će mi se sve više i više svideti, što za esc generalno nije dobro.
LU KA - Veruj X Michael Ben David

meets Tooji
Milica Burazer - Svima vama treba mama X Ne.
Sanja Aleksić - Ko me proba X Mnogo ženskih pesama na istu foru.
Zona - Čairi X Meh, više sam očekivao. Baš narodski i jednostavno.
Mislim da su
Eegor ili
Lavina najbolji izbori za ESC u zavisnosti od nastupa.