Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Pa ako pobedi Iva Grujin valjda su svesni da mogu da ugase PZE jednom za svagda. Ne mislim da je nemoguce, obzirom na to sta se prosle godine desiilo. Ali nivo namestaljke bi bio toliko ocigledan, da se vise niko ne bi ni prijavljivao. A ne znam ni kako bi islo na ruku, njoj niti njenoj karijeri, kao i Princu da bude u bottom 3 u malom polufinalu? Princ moze da snima sad do prekosutra, on je imao mnogo sansi (i taj bugarski X faktor ili Talenat gde god da je ucestvovao), i singlovi, i PZE 1 i pobeda na PZE 2, pa nije uradio apsolutno nista sa svojom karijerom, i nece. Nebitan je.

Ako nameste nek joj je sa srecom sto su joj na samom pocetku ugasili svaki potencijal za karijerom.
Nikad on nece biti Tijana Bogicevic koja se trgla posle ESCa.

Slazem se da nema politicke konotacije, ali ne bih bas dao ruku u vatru da bi ostao taj tekst tj. naziv u slucaju da pobjedi :/ Nazalost.

Mislim da je i 2011. ona Bjeloruskinja morala mijenjati tekst prvobitni koji je bio Born in Byelarussia, USSR time.

Šiptari 😂😂😂

SRAMNO! LINČUJU ZEJNU ZBOG PESME ZA PZE "Evrovizija Kosovo" traži hitnu diskvalifikaciju Srbije!​

https://www.k1info.rs/showbizz/cele...pqCNzb1v1BlFL7VJQq_aem_5BsOziUggvBHYHL3nJgPfw
Srbi pronadjeni zbunjeni - mrze Jugoslaviju, ali mrze Siptare vise.

Confused Harry Potter GIF

Slazem se da nema politicke konotacije, ali ne bih bas dao ruku u vatru da bi ostao taj tekst tj. naziv u slucaju da pobjedi :/ Nazalost.
Ma i ja sam saglasan da bi joj najbolje bilo da to menja, ali nego zbog šiptara već zato što je glupo do bola. Njima bi sad u inat ostavio, da im bode oče.

Mene je Zejna od prvog momenta ščepala, a kombinacija zvuka i vokala su mi s-a-v-r-š-e-n-i. 🥰🥰 Obožavam sve detalje dodate u postprodukciji, zvuče moderno i značajno doprinose atmosferi.

Međutim, i dalje ne mogu da ne primetim da mi stih na engleskom nema preteranog smisla ako posmatram tekst kao celinu, posebno jer ljudima koji ne razumeju srpski može pažnju da usmeri na nekakvu ''jugonostalgiju'' i usmeri ih u krivom smeru, iako je naziv pesme samo simbol i bez pol. konotacije.

Bolje da je dodala/zamenila za deo na romskom, to bi mi to bilo autentičnije i moćnije.

Slažem se, može komotno na romskom i riječ umjesto Jugoslavija pa onda ne mora to na engleskom da dira, ovako stvarno može da se tumači na razne - pogrešne - načine, a ostalo sve pjesma ima za pobjedu na PzE

Kada ovako poredam jeste mi ovogodišnji PZE drugi najslabiji PZE, realno nema puno pjesama za koje možeš reći da bi imale realnu šansu za finale, možda oko 6 pjesama, ali ono što stoji jeste da je definitivno bolji od prošle godine, pogotovo po vizualima, i da su modernije pjesme. Ima dosta pjesama koje mi nisu za Eurosong, ali su mi ovako za privatno slušanje. Iskreno ne vidim nijednu pjesmu koja može biti u TOP 10, ni Jugoslavija, ali za sada prvo prolazak u finale.

Back