Drežnjak je radio i pesmu Lani Mandarić na Dori ove godine. Isto produkcijski odlična pesma, na nivou skandi popa, ni manje ni više. Očigledno kada si talentovan, možeš da proizvedeš dosta dobrih melodija i produkcije a da nisu baš kopija kopije sopstvenog rada.Nakon uspeha Tattoo, bukvalno na stotine pesama je dobilo taj prepoznatljiv hook, pogotovo tehno i elektro zanr. A i pitanje je da li su Svedjani prvi osmislili to u produkciji ili su isto maznuli od nekoga. Meni je to sasvim lepo dozirano u Jugoslaviji i ne vidim zasto to predstavlja problem. Imali smo Sissal sa ociglednom referencom na Juforiju pa su lepo spakovali pesmu.
Svaka cast Marku Dreznjaku koji je radio Jugoslaviju. Produkcijski iskorak na nasem NF i dobili smo lep Melodi fest primerak made in Serbia.
Pa to je ta mala o kojoj je pričao S*ša Mirković da iza nje stoji Hype produkcija i da će imati do sada neviđen nastup na našem nfA ko je zapravo Iva Grujin, meni nije jasno otkud ona da je projekat moćnika iz senke?![]()
A na Insti PelinZona najviše pregleda na tiktoku ima, odnosno preko 100k. Baš će biti gusto ove godine xD
Kao što sam rekao i po objavljivanju spiska, nevezano za nju i pesmu, gade mi se sve te priče o nekakvoj jugonostalgiji i plakanje za "najlepšim vremenom bratstva i jedinstva". Bajke za malu decu.Obozavam sto je Zejna opet izazvala kontraverze, samo ovaj put pesmom. Unapologetic queen bukvalno.
Zaista ne razumem ni jednu ni drugu stranu koja se buni. Jugoslavija nije samo period 90tih i krvavi ratovi vec je veliko razdoblje koje podrazumeva jednu vecu silu evrope i sveta gde su narodi koji su bili drugaciji pretezno ziveli u miru i koliko-toliko se slagali. Tako da ja tu ne vidim nikakav imperijalizam niti nipodastavanje nekog naroda koji je ziveo na tim prostorima. Mada ta stranica Eurovision Kosovo je attention whore. Svaki drugi status im je neka provokacija ili coke rant. Sa druge strane imamo patriJote koje dobijaju ospice na svaki pomen Jugoslavije, sto je opet nerazumno jer je to deo srpske istorije, a oni izgleda vole da srpsku istoriju selektivno postuju i vrednuju, naravno samo ako je full powerslavno razdoblje gde se zivi zivotom pod uticajem verske dogme jer je to jedino sto se oznacava kao srBsko. Ni ja nisam ljubitelj komunizma kao politickog pravca ali to je istorija i puno ljudi ima lepa secanja i ta rec nosi pozitivnu konotaciju, stoga neko cenzurisanje reci je umobolno. Ali zato tima istima ne smeta kad se Rusija pominje u pozitivnom kontekstu u pesmama, iako godinama vrse invaziju na komsije.
Isti slučaj bukvalno, s tim da mi se sad i Frojlajn baš sviđa hahaJa imam 4 pesme za koje smatram da su mi favoriti trenutno, bukvalno ne znam kako bilo koga od njih da izdvojim
Lavina, Zejna, Eegor, Zona
Bukvalno isto.Ja imam 4 pesme za koje smatram da su mi favoriti trenutno, bukvalno ne znam kako bilo koga od njih da izdvojim
Lavina, Zejna, Eegor, Zona