Nisam rekao da se ta hipokrizija odnosi na ESC. Nasa publika generalno a pogotovo pick me gej tetke pevaju stihove poput ‘gde ces biciklom na rusiju’ ili ‘telu samo broj sto i rutina a rusija u meni traži putina’ (maya b) dok im smeta pominjanje jugoslavije. Pogotovo sto je ova druga pesma objavljena pre 6 meseci, da dam neki kontekst.Колико толико се слагали...па не баш, више приморани од стране диктатора да се лижу и 'воле'.
Ево ме занима где се Русија помиње у позитивном смислу у песмама на Евровизији. Ја се сећам како пре рата у Грузији дакле пре 2008. Русији звижде 2007. када наступа група Серебро, Русији звижде у Риги 2003. када наступа ТАТУ.
Dvostruki standardi su od starta jasni na ovom takmičenju, još kada su u pitanju uporedo slučajevi učešća Rusije i Izraela.Stvarno smaraju više s tim dvostrukim standardima.
Žena ima pesmu u svom fazonu koju je pokušala prilagoditi Evroviziji i puno poštovanje za to.Prespavao sam juce pesmu od Manivi, ali danas me veoma vozi, veoma kvalitetna pesma za moja cula!
Zona mi je isto grower, mada mi kod nje i dalje malo smeta previse tog domaceg/komercijalnog prizvuka. Dosta predvidiva matrica i nema to nesto wow, ali fino zvuci svakako.
Eegor će da uzme 12 bodova od televotinga.Sa Eegorom će nastupiti lička grupa Plitvice.
Iz nekog, samo meni poznatog razloga sam ponovo pustio LU KU. Ne znam šta mi je gore, da li to što je dotični ovo snimio i bio u fazonu ovo zvuči top ili nesrećni RTS koji je ovako nešto pustio na festival. Kriminalno.
Zapravo ne bi bilo toliko kriminalno da mu boja glasa nije tako loša. Ima dobar look, izvesnu dozu harizme i deluje scenično, ali džaba, kad otvori usta, sve pada u vodu.Iz nekog, samo meni poznatog razloga sam ponovo pustio LU KU. Ne znam šta mi je gore, da li to što je dotični ovo snimio i bio u fazonu ovo zvuči top ili nesrećni RTS koji je ovako nešto pustio na festival. Kriminalno.