Evo i najave i kratkog obraćanja Zejne pred intervju.
Gledajte večeras od 20.00 na OGAE Serbia YouTube kanalu!
Gledajte večeras od 20.00 na OGAE Serbia YouTube kanalu!
Mada imam utisak da Lavina zna sta radi. Pogledajte im videe i ekipu i live nastupe- eksponiranost frontmena.Problem sa bendovima je taj što ne razmišljaju da nastup koji spremaju za PZE mora biti kao mini spot, da je bitno da koketiraju sa kamerom i da se svaki sekund planira. Neka analiziraju nastupe nekih uspešnih bendiva, videće da uvek postoji veza koju gradi prvo frontmen sa kamerom a onda ostatak benda produbljuje tu vezu, znači nema praznog hoda kad publika pomisli "šta ja sad ovde treba da gledam".
Bendovi greše kad očekuju da je dovoljno da se spreme kao za festival i publiku koju neće imati u studiju.
Pa tako ce se isto organizovati i familija za sve izvodjace.Pre će biti scenario da će se Niš i okolne opštine organizovati i podržati ih i da će iz te regije imati veliku podršku. Jer svakom je familija iz nekog sela okolo, neko ima nekog u opštini, itd. Plus ta neks manjina od kolega i metalaca koja će ih podržati plus devojčice, plus otali ljudi koji prate PZE svake godine i misle da su kul i da to treba da šaljemo.
Mene je pesma oborila na prvo slušanje a uopšte nisam iz tog muzičkog pravca i zato me je još više zaintrigirala. Oseća se da je napravljena organski ali da, definitivno bi morala malo da se izmeni ako bi je slali.Ali sve ove pesme su imale Evrovizija factor - ili su bile glasne s puno prskalica ili imale dodatak pop zvuka. Kraj mene jeste kvalitetna, ali ravna do samog kraja i smatram da ne može da se poredi s ovim pesmama![]()
Nadam se da ste pogledali intervju i čuli šta kaže o značenju teksta "Jugoslavije".
Iskreno čekao sam da spomene ChanelЗејна воли Келе келе, поштовање