Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Mislim da bi manje kukali da imamo bar jedan paket kako treba. Zažmurili bi na svo to njihovo amaterstvo, da je bar jedan nastup pravilno iskadriran i prezentiran na ekranu. Sve mi pršti od neke dosade i neinspirativnosti.
Bukvalno, već vidim komozpiciju takmičenja 4 pesme pa 4 intervjua u green roomu istog trajanja. Sve šablonski, isto, odnosno:

1000454466.webp

Meni se baš sviđa što Eegor nije u crnom već je sve šareno i veselo. Kad pobedi možda samo za esc pozvati još dva krajišnika da upotpune nastup. Sve ostalo mi je top, a on odlično zvuči
Samo da je iskoristio maksimalan broj ljudi koji sme biti na bini i da pokreti budu oštriji. Mada je njegov isečak deo kada idu krajišnici i cela kulminacija je ja tome

Bojim se da je Zejnin nastup overstaged, bukvalno ono najgore što se može desiti je da nastup na kraju ispadne camp, a treba neku smislenu poruku da pošalje 😭

Samo da je iskoristio maksimalan broj ljudi koji sme biti na bini i da pokreti budu oštriji. Mada je njegov isečak deo kada idu krajišnici i cela kulminacija je ja tome
I cela kulminacija ode dođavola jer ga vidimo kako trči sa scene, to mi skroz ubije momenat

Yanx shvatila ozbiljno trend 2026. nova 2016., ali mi ne smeta, al nikako ne mogu da ne primetim svaki put, koliko Zejna nema facu za scenu, ovaj prvi kadar pre nego sto krene da visi, bez emocije, grimase, nesto je ona vrisnula tu i to je to

A samo jedno pitanje imam, misli li Zejna da ceo nastup visi na ovim sajlama i da se koprca ko riba na udici???

Iskreno nema mi poente više organizovati NF koji se godinama ne pomera sa mrtve tačke. Živeće još koju godinu na našem hajpu i povratnicima koji bi da odu na ESC, ali ono najbolje što smo imali je već iskorišćeno rekao bih.

Stav RTS-a od 2022.

1771927894099.webp

Status
Not open for further replies.
Back