Bukvalno, već vidim komozpiciju takmičenja 4 pesme pa 4 intervjua u green roomu istog trajanja. Sve šablonski, isto, odnosno:Mislim da bi manje kukali da imamo bar jedan paket kako treba. Zažmurili bi na svo to njihovo amaterstvo, da je bar jedan nastup pravilno iskadriran i prezentiran na ekranu. Sve mi pršti od neke dosade i neinspirativnosti.

Samo da je iskoristio maksimalan broj ljudi koji sme biti na bini i da pokreti budu oštriji. Mada je njegov isečak deo kada idu krajišnici i cela kulminacija je ja tomeMeni se baš sviđa što Eegor nije u crnom već je sve šareno i veselo. Kad pobedi možda samo za esc pozvati još dva krajišnika da upotpune nastup. Sve ostalo mi je top, a on odlično zvuči
I cela kulminacija ode dođavola jer ga vidimo kako trči sa scene, to mi skroz ubije momenatSamo da je iskoristio maksimalan broj ljudi koji sme biti na bini i da pokreti budu oštriji. Mada je njegov isečak deo kada idu krajišnici i cela kulminacija je ja tome
Previše je sterilno bez publike i to se pogotovo vidi u širokim kadrovima.U suštini, meni je i dalje najveći problem to što nema publike. To, i kadriranje. Džaba velika scena kad nema života
A ne mogu da razumem da ne mogu malo da smanje scenu i puste nas 100-200 fanova unutra da pravimo atmosferu, bilo bi dovoljno hahahahU suštini, meni je i dalje najveći problem to što nema publike. To, i kadriranje. Džaba velika scena kad nema života
I svake godine se razocaramo..mi smo problem sto imamo bilo kakva ocekivanjaMi smo jedna mala zemlja sa ne toliko ljudi sa dobrim idejama za nastup.
Bolje ičemu da se nadamo nego da živimo u večnoj letargiji.I svake godine se razocaramo..mi smo problem sto imamo bilo kakva ocekivanja![]()