Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Lavina ima malo blekače. Ono na kraju skoro kao Emperor.
Ma naravno, moj komentar je bio cista sprdnja :ROFLMAO: . A sto se tice Lavine, meni vokal vise vuce na Deathcore nego na BM. Bendovi poput Suicide Silence, Bring me to Horizon.....

Možda bi i rekli da je kul, ali ta nebitnija devojka ne bi pobedila. Hristinino lebdenje je mama za ovo predstavljeno. Neke stvari su veliki zalogaj, ili top ili flop, ako ne možeš da ih realizuješ da budu top, onda ni nemoj. Pobeđuje i sa ovim nastupom sigurno, ali za dve nedelje će morati da smišlja potpuno novi koncept jer ako je ovako loše kod nas, na ESC tek neće biti dobro.

Pa ne bas, ako je prevelik zalogaj zato sto RTS ne zna to da kvalitetno snimi onda na ESC moze samo bolje da izgleda.

Citam komentare na tviteru.....boga mi.....sve vise onih koji su nezadovoljni Zejninom izvedbom.

Mirna mi malo s nastupom vuče na Maju Nikolić iz 2018., ali sa svedenijim bojama.

Znači ovde, kada krenu Krajišnici
"Ja iz prela, sve u meni gori"
A prozori tvoji zatvoreni"
Znači, dečaci da opale neko kolce tih 15 sekundi ili nešto. A ne da mj stoje kao krompirove zlatice sa raširenim rukama samo. ❤️

Attachments

• Screenshot_20260224_171935_YouTube.webp
    Screenshot_20260224_171935_YouTube.webp
    65.8 KB · Views: 8
Evo sad gledam recap generalne probe iz 2023.
Čak ni u tim isečcima zvuk nije bio ovoliko užasan. Znam da će bolje biti uživo, ali mene bi bio blam ono od danas da objavim.

Btw vratite nam tu 'slabu godinu' pls😍

Imali smo Filipa, Dzispija, Nadju, Princ je bio dobar, ok je i Zejna bila te godine, i Luka je na kraju ispao dobar. Sada deluje da nece biti jedog krstenog nastupa

Status
Not open for further replies.
Back