Shum
Ekspert
Ma naravno, moj komentar je bio cista sprdnjaLavina ima malo blekače. Ono na kraju skoro kao Emperor.
Možda bi i rekli da je kul, ali ta nebitnija devojka ne bi pobedila. Hristinino lebdenje je mama za ovo predstavljeno. Neke stvari su veliki zalogaj, ili top ili flop, ako ne možeš da ih realizuješ da budu top, onda ni nemoj. Pobeđuje i sa ovim nastupom sigurno, ali za dve nedelje će morati da smišlja potpuno novi koncept jer ako je ovako loše kod nas, na ESC tek neće biti dobro.
Majko moja kakva je ovo stranica sta je ovoKakvi su ovo pacijenti, u rangu protesta za Breskvicu. Čak im je i brojnost slična.
Pa i ne baš... kao i ovde, 99% negativnih komentara su od onih koji svakako za nju ne bi glasali i imaju druge favorite pa jedva dočekaju da popljuju konkurencijuCitam komentare na tviteru.....boga mi.....sve vise onih koji su nezadovoljni Zejninom izvedbom.
Nakon onog recapa Bella se nalazi u mojih novih top 3 večeras. U top 5 je ušla i Mirna sa mani, manija. Peta pozicija ostaje još neupražnjena.Steta sto ignorisete Belu, kad je vise nego sigurno da ce pokidati vcrs.![]()
Lik koji je btw leakovao Zorju pre izlaska pesama 2022. jako jadno. Eee Yanx...
+ da ne mogu da daju kadrove sa karaburmeMozda bolje da ne popravljaju taj kran da bude originalnije