Ja sam tek sada odgledao njen pun nastup.I da, meni je ovde bilo sve odlično i na mestu. Nastup gotovo spreman za ESC. Hejteri neka nađu novi hobi.
Bukvalno, Konstrakta understood the assignment and delivered.Ne znam zašto bi iko otpisao Zorju, ona nije mogla da učini ne znam šta sa nastupom. Jeste da je druga polovina malo šuplja, ali skroz korektno.
Angellinin zgužvani origami mi je najveći miss. JBT
Ana, iako sama, uopšte nije delovala izgubljeno na bini, možda da je batalila taj stalak samo...inače pesma divna, ona sa 46g još divnija.
Konstrakta sve shvatila i razumela, i medicinski i vizuelno.
Držim palčeve Sari i moraću da pijem sutra, ovako ne može.
Scenario:
1. Konstrakta pobedi
2. Putin objavi nuklearni rat NATO-u
voditeljka mora biti zdravaJebote, Kosjerina se sad uključuje u Dnevnik iz Košutnjaka. Pustite ženu da ide kući.
Ne bi mogla izneti bez back vokala nikako, i to baš dobrih poput grupe Luča, ima jako zahtevne deonice..Zorja bi mi bila definitivno bolja da je sama na sceni... Ove 3 su tako bespotrebne i gubi se fokus sa nje i njene emocije... Aj da imaju neku funkciju nego samo šire ruke... Svakako pobeda joj nije isključena iako nas je Konstrakta večeras kupila sve
Ali hajde da vidimo vokalno izvođenje.Pa zato što dobijam info sa raznih strana da nastup kida.
Misliš da su vokali bili uživo? Meni se cini da je ovo bilo kao sa matriceNe bi mogla izneti bez back vokala nikako, i to baš dobrih poput grupe Luča, ima jako zahtevne deonice..