Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Evo ovako čekam sutra da vidim Saru ...očekujem baš dosta...zapravo najbolji i najefektniji nastup.
Nema najbolju pesmu ali nastup treba da pokida. I da bude onda ceo paket.
I jedino nju mogu da zamsilm da je naš predstavnik ako to nije Zorja, onda je logično Sara.

Svi drugi me neeeeeeeeeeeeeeeeee zaaanimaju .... ENDE.

Konstrakta još jednom svaka čast za igrokaz. Al ito ne bi prošlo na escu. Ko to razume uopšte ? Kako to neko da doživi? Kako da upamti ?
Sve bi se svelo na to da lujka pere ruke u lavoru tri minuta i to bi podržali alternativci .Esc publika nikad nije tako altrnativna. Nije ni bila. To je rubno plus nije na engleskom.

Nevena ima neki led u pogledu a Zorja vatru.

Mada iskreno i ona mi je delovala da ima nikad vecu tremu. Kad je usla u pesmu mislio sam da nece biti dobro.

Zorja mi je puno draža i moćnija od Nevene. Al' ja nikad nisam bio Nevenin ljubitelj, ima mi neku hladnu, frigidnu i depresivnu energiju 😂

Hmmm ja sam ok ako pobedi Zorja, Konstrakta ili Sara (nadam se dobrom performansu). Od Angelline se nije očekivalo ništa specijalno, bar ja nisam, Origami je samo ok pesma za klub. Chanel bi pojela Angellinu za doručak. Zorja je bila on point, 100% je dobila polufinale, i dobiće žiri u finalu definitivno, ne vidim scenario gde ne dobija žiri sa ovakvim vokalom, televote top 3 sigurno. Ne verujem da će Konstrakta pobediti, ali ovo bi bilo boom da Srbija pošalje, potpuno nepredvidivo i riskantno, možda čak i potencijal za najviši plasman na pravom ESC-u od ove 3 pesme. Saru je sada nezahvalno komentarisati, ali televote top 3 sigurno. Moja predikcija je da će Zorja i Sara (ako ne zezne performans) imati isti broj bodova i pobediće Sara, jer će imati više od publike. Bez obzira koja pobedi želim druge 2 kao predstavnice narednih godina + Hurricane još jednom + Jelena Karleuša, da se obezbedimo do 2026. xD

Meni Zorja zna da bude simpaticna. Npr kad je izvlacila broj umalo nije uskocila u onu staklenu posudu koliko se uzbudila. Skroz je u mudu. Ona je jedan od onih izvodjaca koji mogu da podignu pesmu na visi nivo. Nije to mozda veceras toliko pokazala ali jeste ranije.

Zorja mora da malo olabavi i da u tim pozove i pusti ljude koji ipak imaju nekog iskustva u svojim poslovima. Ona i njen muž nemaju bogato iskustvo sa produkcijom, svaka čast na obrazovanju, ali trebala je dati nekome da to skocka. Joksimovicu, što da ne. Isto i za scenski nastup. Lepo je to njen dever uradio, ali mogli su da se posavetuju sa nekim i dignu nastup na veći nivo.

Konstrakta i Zorija definitivno bi bile dobre predstavnice u buducnisti. Angelina ne.

Losi utisci od veceras su mi ispadanje Borisa i previse vremena dato za green room, koje je oteglo show na vise od tri sata.
Sve ostalo je bilo vise nego dobro.Nije bilo fantasticno, ali gledajuci prethodne izbore, vise nego dobro.

U suštini se za Angellinu otpočeka znalo da tu od energije, seksipila i jake koreografije nece biti nista, ali smo gledali da joj ipak damo šansu da se pokaže... Fail je još veći što je i vokalno bila jako nestabilna.

Treba da ide 9 pesama u cugu, pa onda vrlo kratak grin rum pa opet 9 pesama u cugu. Onda rekapitulacija, kratak grin rum, druga rekapitulacija, kraj glasanja i revijalni deo 3 pesme ili sta god do 15 minuta da traje. Blok reklama i kraj.

U sustini kao Dora da bude.

Za Angelinu vjerujem da će se prijaviti opet,uostalom to je već i rekla.

Back