FFM
Ekspert
Ovo je dobra ideja, taman od jednog budžeta napraviš više contenta.Ja bih od green rooma napravila zasebnu emisiju, ili neki youtube video. Malo da porade na marketingom![]()
Ovo je dobra ideja, taman od jednog budžeta napraviš više contenta.Ja bih od green rooma napravila zasebnu emisiju, ili neki youtube video. Malo da porade na marketingom![]()
Neka pita. Ako su nesposobni da rade režiju neka raspišu konkurs i neka dovedu nekog sa strane da im odradi to. Pošto izgleda da nemaju sponzore nego sve sami finansiraju, odlična prilika da kontaktiraju Bambi.Evo glavu dajem da je tako bilo ako treba neka je Choda pita haha
Znaci neverovatno koji degenerici on i njegova Kristina spisateljica.Aca Lukas je potvrđeno kupovao teleglasove.
Kakve veze ima da li je jedan nastup ili 36? Ko ume, ume. Možda će negde biti bolji, negde lošiji, ali sve će imati njegov potpis. Kao kad Saša odradi celi Melodi lol.A da su radili live dogadjaj sa vrhunskom rezijom? Ne neke pojedinacne nastupe nego bas ovako nesto veliko.
Prenos Pesme za Evroviziju omogućile su Štark napolitanke... Na pola tanke.Jao bolje bez sponzora... Uništili bi nas sa reklamiranjem.
Gledate "Jumis - Pesma za Evroviziju", slogan našeg sponzora je - Jumis supe, nisu skupe.
Al' opet bi bilo bolje od onih nasumičnih kadrova koji nemaju veze s mozgom.Pa kako nema veze? Nije isto rezirati jedan nastup i dogadjaj od 3 sata koji ide live. To je kao snimanje kratkog filma i dugometraznog.
Pa Slovenija je u svemu ispred Srbije. Pogledj celu produkciju njihovog javnog servisa od Dnevnika do vremenske prognoze, dzinglovi. Sve je naprednije.Mislim, najlakše je reći RTS tO nE zNa, nEmA kO tO dA rAdI, a Slovenija sa 15 stanovnika ima lika koji to radi. Imamo i mi, i to više siguran sam, nego te ljude treba kontaktirati lol.
Pricam iz iskustva jer sa scenom i režijom ipak imam mnogo vise dodira nego ti.Omikrone, lupetaš i pričaš napamet, ljudi idu na fakultet da bi radili tu režiju. Neverovatno, nisu svi pravnici...
Ma meni oni nisu toliko bitni, ali brt scenario im je predosadan...Ja bih skroz izbacio voditelje koliko mi daju osecaj nelagodnosti sve vreme. Pa cak bi i Predrag Strajnic vodio bolje od svih njih.