Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Ja bih od green rooma napravila zasebnu emisiju, ili neki youtube video. Malo da porade na marketingom 🤣
Ovo je dobra ideja, taman od jednog budžeta napraviš više contenta.

Evo glavu dajem da je tako bilo ako treba neka je Choda pita haha
Neka pita. Ako su nesposobni da rade režiju neka raspišu konkurs i neka dovedu nekog sa strane da im odradi to. Pošto izgleda da nemaju sponzore nego sve sami finansiraju, odlična prilika da kontaktiraju Bambi. :)

To u Srbiji niko ne zna da radi. Neka plate onom nasem Svedjaninu sto je režirao ESC 2008.

A da su radili live dogadjaj sa vrhunskom rezijom? Ne neke pojedinacne nastupe nego bas ovako nesto veliko.

A da su radili live dogadjaj sa vrhunskom rezijom? Ne neke pojedinacne nastupe nego bas ovako nesto veliko.
Kakve veze ima da li je jedan nastup ili 36? Ko ume, ume. Možda će negde biti bolji, negde lošiji, ali sve će imati njegov potpis. Kao kad Saša odradi celi Melodi lol.

Pa eto Mia i Konstrakta su imale dobru režiju. Mozda je njima radio neko van RTS-a

Pa kako nema veze? Nije isto rezirati jedan nastup i dogadjaj od 3 sata koji ide live. To je kao snimanje kratkog filma i dugometraznog.

Jao bolje bez sponzora... Uništili bi nas sa reklamiranjem.

Gledate "Jumis - Pesma za Evroviziju", slogan našeg sponzora je - Jumis supe, nisu skupe.
Prenos Pesme za Evroviziju omogućile su Štark napolitanke... Na pola tanke. :D

Pa kako nema veze? Nije isto rezirati jedan nastup i dogadjaj od 3 sata koji ide live. To je kao snimanje kratkog filma i dugometraznog.
Al' opet bi bilo bolje od onih nasumičnih kadrova koji nemaju veze s mozgom. :D

Mislim, najlakše je reći RTS tO nE zNa, nEmA kO tO dA rAdI, a Slovenija sa 15 stanovnika ima lika koji to radi. Imamo i mi, i to više siguran sam, nego te ljude treba kontaktirati lol.

Ostavljam vas da živite u tom uverenju.

Koja su očekivanja od večerašnjeg polufinala? Ja ne znam ni da li ću gledati. :D

Samo stranac, mozda srpskog porekla, moze nam dati onu režiju koju hocemo.

I said what I said.

Nema primer nijednog live dodjaja u Srbiji za koji bih ja rekao e ovako da se uradi nf.

Omikrone, lupetaš i pričaš napamet, ljudi idu na fakultet da bi radili tu režiju. Neverovatno, nisu svi pravnici...

Ja bih skroz izbacio voditelje koliko mi daju osecaj nelagodnosti sve vreme. Pa cak bi i Predrag Strajnic vodio bolje od svih njih.

Mislim, najlakše je reći RTS tO nE zNa, nEmA kO tO dA rAdI, a Slovenija sa 15 stanovnika ima lika koji to radi. Imamo i mi, i to više siguran sam, nego te ljude treba kontaktirati lol.
Pa Slovenija je u svemu ispred Srbije. Pogledj celu produkciju njihovog javnog servisa od Dnevnika do vremenske prognoze, dzinglovi. Sve je naprednije.

Zapravo i HRT ima bolju produkciju od RTS pa je za njih veliki fejl sto Dora nije jaca od PZE.

Omikrone, lupetaš i pričaš napamet, ljudi idu na fakultet da bi radili tu režiju. Neverovatno, nisu svi pravnici...
Pricam iz iskustva jer sa scenom i režijom ipak imam mnogo vise dodira nego ti.

Samo ću reći: to što ne znate da nešto postoji, ne znači da to ne postoji. I to je to od mene na ovu temu, rekao sam šta sam rekao i ja. Živite u ubeđenju da smo mali, siromašni, da nemamo i sl.

Ja bih skroz izbacio voditelje koliko mi daju osecaj nelagodnosti sve vreme. Pa cak bi i Predrag Strajnic vodio bolje od svih njih.
Ma meni oni nisu toliko bitni, ali brt scenario im je predosadan...

Ovo s režijom je i posledični rizik, inače odlične, mogućnosti da izvođači uzmu stvar u svoje ruke. Neko tu mogućnost iskoristi da podigne pesmu, a neko ne. Rizik je u tome što među ovima drugima ima onih što misle da su uradili top posao. Šta tu RTS može ako izvođač i njegov stručni tim osmisle režiju iz 2002. godine i budu prezadovoljni svojim uratkom? Ne bih isključio i tu mogućnost. Jasno je da među učesnicima ima onih koji ne umeju da naprave/odaberu adekvatnu pesmu, osmisle adekvatan nastup i kostim, pa ne čudi da neki ne razumeju ni šta je dobro i adekvatno režiran nastup.

Back