I šta ćeš reći večeras kad pokida po glasanju publike? Šta će biti razlog?
Ne samo da ce Konstrakta da pokida na glasanju, očekujem da možda i pobedi na glasanju jer jednostavno i oni koji nisu standardni glasači, glasaće večeras što me raduje zbog povecanog interesovanja za festival. Od žirija bice vrli verovatno Top 3!
Mene ali ni najmanje nece iznenaditi pobeda Konstrakte i realno ni najmanje ne bi to bilo nezasluženo jer je na kraju 36 pesama jedina ali jedina skroz originalna i svoja!

Sara je nastupom otišla u pravcu boopa sto mi se ne svidja iako je opet i tu najbolja bila. Vokalno može puno više ali korektno je to bilo jer imala je zahtevnu koreografiju plus trema logično jer su na njoj najveci pritisak i očekivanja. Provokativna da, ali ona to ume da iznese jer je prelepa i prosto ne može da mi deluje jeftino.
Lično, nisam tu ničeg novog video a za ESC prilike. Ako ode, poboljšace ona to bez sumnje. Najslabija tačka u nastupu su mi bili igrači, njihovi kostimi, previše mraka u toku celog nastupa pa se koreografija prosto nije ljudski ni videla. Najbolji je sam kraj !
Ostajem tim Sorja naravno ali dušom i srcem posebno uz Konstraktu večeras ! Saru takodje ! Po prvi put bilo koja od njih 2 da pobedi, bicu jako zadovoljan!
Mimo njih 2 ako neko pobedi bi mi bilo razočarenje najiskrenije pa i Zorja jer tu tek ništa inovativno ni u nastupu ni u samoj pesmi ne vidim. Reciklaža je svega i svačega u svakom pogledu! Najbolja je vokalno, najzahtevniju pesmu ima i kapa dole Zorji za to, no’ meni to nije dovoljno za sam ESC ove godine. Vreme radi za nju i treba to iskoristiti sa puno kvalitetnijom i bar malo originalnijom pesmom od ove.