Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Pa fora sa nekom simbolikom je sto me mora de shvati, ona deluje na podsvest hehe. Kao i Konstrakta, bice kao haha zena pere ruke u lavoru a onda ljudi malo dublje krenu da razmisljaju

Inace da li je dozvoljeno na ESC kostiti imena javnih licnosti? Taj deo bi morao ne engleskom. Pogotovo sto je stalno neka drama oko Megan.

Ne mogu da prežalim što je ovo bilo tek 14. u finalu samo zato što niko nije imao pojma šta se tu dešava, zašto je ovaj lik maskiran u konja, šta ovo crta i piše na tabli, zašto se trese kao da ima epi napad...

Pa fora sa nekom simbolikom je sto me mora de shvati, ona deluje na podsvest hehe. Kao i Konstrakta, bice kao haha zena pere ruke u lavoru a onda ljudi malo dublje krenu da razmisljaju

Inace da li je dozvoljeno na ESC kostiti imena javnih licnosti? Taj deo bi morao ne engleskom. Pogotovo sto je stalno neka drama oko Megan.
Imena je dozvoljeno spominjati, ograničenje je za zaštićene brendove valjda. Jedino da nam se kraljica Elizabeta ne naljuti jer spominjemo Megan.

Ne mogu da prežalim što je ovo bilo tek 14. u finalu samo zato što niko nije imao pojma šta se tu dešava, zašto je ovaj lik maskiran u konja, šta ovo crta i piše na tabli, zašto se trese kao da ima epi napad...

Može interpretacija?🥲

Iskreno, više se ni ne sećam. Tad je jadnica u svakom intervjuu morala da objašnjava jer niko nije imao pojma o čemu se radi ni od fanova. @Citrus01

Hoće li se forumski umišljeni plemić odlučiti da li je Sarin nastup bop ili je ipak art, sad kad su ljudi objasnili simboliku?

I šta ćeš reći večeras kad pokida po glasanju publike? Šta će biti razlog?
Ne samo da ce Konstrakta da pokida na glasanju, očekujem da možda i pobedi na glasanju jer jednostavno i oni koji nisu standardni glasači, glasaće večeras što me raduje zbog povecanog interesovanja za festival. Od žirija bice vrli verovatno Top 3!
Mene ali ni najmanje nece iznenaditi pobeda Konstrakte i realno ni najmanje ne bi to bilo nezasluženo jer je na kraju 36 pesama jedina ali jedina skroz originalna i svoja! 👍
Sara je nastupom otišla u pravcu boopa sto mi se ne svidja iako je opet i tu najbolja bila. Vokalno može puno više ali korektno je to bilo jer imala je zahtevnu koreografiju plus trema logično jer su na njoj najveci pritisak i očekivanja. Provokativna da, ali ona to ume da iznese jer je prelepa i prosto ne može da mi deluje jeftino.
Lično, nisam tu ničeg novog video a za ESC prilike. Ako ode, poboljšace ona to bez sumnje. Najslabija tačka u nastupu su mi bili igrači, njihovi kostimi, previše mraka u toku celog nastupa pa se koreografija prosto nije ljudski ni videla. Najbolji je sam kraj !
Ostajem tim Sorja naravno ali dušom i srcem posebno uz Konstraktu večeras ! Saru takodje ! Po prvi put bilo koja od njih 2 da pobedi, bicu jako zadovoljan!
Mimo njih 2 ako neko pobedi bi mi bilo razočarenje najiskrenije pa i Zorja jer tu tek ništa inovativno ni u nastupu ni u samoj pesmi ne vidim. Reciklaža je svega i svačega u svakom pogledu! Najbolja je vokalno, najzahtevniju pesmu ima i kapa dole Zorji za to, no’ meni to nije dovoljno za sam ESC ove godine. Vreme radi za nju i treba to iskoristiti sa puno kvalitetnijom i bar malo originalnijom pesmom od ove.

Mi se sinoć šokirali koliko Naiva liči na Rosi de Palmu. Bukvalno da pošalje profil i anfas Almodovaru i da si bukira ulogu Rosine ćerke.
Ako treba kostur scenarija, smislili smo i to.
I u tom brejnstormingu nam proleteo revijalni program.

Sara je nastupom otišla u pravcu boopa ... Lično, nisam tu ničeg novog video a za ESC prilike.
point pointing GIF by Shalita Grant

Tumačenja fanova su kul, mogu ja tako i nastup Bibera da protumačim i uporedim sa civlizacijom drevnih Srba... A ono malo od simbolike što jesu dodali samoinicijativno nije dovoljno da može da se kaže da je nastup umetnost.

Ja sam od svega zapamtio dupe i uvijanje, kao i većina gledalaca.

Zato za ESC umetnost, bez neke bop koreografije, i koliko je god moguće neka umetnost koju neće imati potrebe da objašnjava dodatno, naročito ne na intervjuima. Nešto što čim vidiš skapiraš, a opet da bude i mistično. :)

• Like
Reactions: FFM
Izgleda da su Sari zabagovali pregledi, nemoguce da ima 9600 pregleda i 4300 lajkova. Bilo bi mi drago da čujem mišljenje o ovome eksperta za lajkove, al mi je na ignore već duže vreme

Šta mislite, do kad će trajati finale večeras? 2 ujutru? :D

Šta mislite, do kad će trajati finale večeras? 2 ujutru? :D
Po programskoj šemi do pola jedan. Ako računamo da će početak sigurno malo kasniti, a da će beskrajno brbljanje voditelja sigurno probiti termin, mislim da se finale neće završiti pre 1 sat iza ponoći. Dakle 4 sata programa.

Back