Pa ovo je kao kad je RTS Leni 2015. sklonio ono osušeno drveće.Animacije sa probe![]()
Ja i dalje ne kapiram kako je Angellina onoliko uspela da usere bengerčinu.
Mislim da su Hurricane i Sara imale velik broj istih glasaca, tako da pitanje je koga bi oni izabrali od njih dve. Hurricane jesu popularnije ali Sara je imala bolji nastup tako da bi verovatno bilo tesno.
Eh sad, pa nije ti ona Zejna Murkić. Ona jedva ovo vokalno može da iznese, a treba sad da pokušava i sa baladomI Loreen je ispušila na MF pa sledeće godine pojela ESC. A koliko sam uspeo isčitati iz posta, ne isključuje mogućnost da se ponovo prijavi. Pogotovo ako recimo osvoji OGAE Second Chance, a nije isključeno.
Urbana Danica Krstić. Sledeći put nek peva baladu.
Zorja se nije proslavila nešto ni sa glasanjem u ZG gde je glasanje trajalo satima i glasalo je 5 zemalja.
Kad je to pevalaVečita misterija zašto je na kraju pevala Sajmo toto mi radi, nisam jedini koji je to čuo sudeći po Tviteru
2:08 na snimku iz pfKad je to pevalaSvuda čujem 'savij moje telo to mi radi'
Pa sada da, ali kada su se prijavila na Beoviziju bile su u zenitu popularnosti. Jeste favorito bio hit ali mislim da su one stekle najvise podrske nakon nastupa prosle godine.Pa one bi imale više,prosto njihova popularnost se ne može mjeriti ni sa jednim ovogodišnjim učesnikom.
Isto mislim da bi Zorja dobila više glasova da je finale Zvezda Granda bilo prije mjesec dana.