Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Mislim da su Hurricane i Sara imale velik broj istih glasaca, tako da pitanje je koga bi oni izabrali od njih dve. Hurricane jesu popularnije ali Sara je imala bolji nastup tako da bi verovatno bilo tesno.

I Loreen je ispušila na MF pa sledeće godine pojela ESC. A koliko sam uspeo isčitati iz posta, ne isključuje mogućnost da se ponovo prijavi. Pogotovo ako recimo osvoji OGAE Second Chance, a nije isključeno.

Ja i dalje ne kapiram kako je Angellina onoliko uspela da usere bengerčinu.

Urbana Danica Krstić. Sledeći put nek peva baladu.

Mislim da su Hurricane i Sara imale velik broj istih glasaca, tako da pitanje je koga bi oni izabrali od njih dve. Hurricane jesu popularnije ali Sara je imala bolji nastup tako da bi verovatno bilo tesno.

Pa one bi imale više,prosto njihova popularnost se ne može mjeriti ni sa jednim ovogodišnjim učesnikom.

Isto mislim da bi Zorja dobila više glasova da je finale Zvezda Granda bilo prije mjesec dana.

I Loreen je ispušila na MF pa sledeće godine pojela ESC. A koliko sam uspeo isčitati iz posta, ne isključuje mogućnost da se ponovo prijavi. Pogotovo ako recimo osvoji OGAE Second Chance, a nije isključeno.

Urbana Danica Krstić. Sledeći put nek peva baladu.
Eh sad, pa nije ti ona Zejna Murkić. Ona jedva ovo vokalno može da iznese, a treba sad da pokušava i sa baladom

Večita misterija zašto je na kraju pevala Sajmo toto mi radi 🤡, nisam jedini koji je to čuo sudeći po Tviteru

Zorja se nije proslavila nešto ni sa glasanjem u ZG gde je glasanje trajalo satima i glasalo je 5 zemalja.

Ma to ljudi pogrešno čuju.

Savij moje telo,savij to mi radi
Savij moje telo,savij origami

Pa one bi imale više,prosto njihova popularnost se ne može mjeriti ni sa jednim ovogodišnjim učesnikom.

Isto mislim da bi Zorja dobila više glasova da je finale Zvezda Granda bilo prije mjesec dana.
Pa sada da, ali kada su se prijavila na Beoviziju bile su u zenitu popularnosti. Jeste favorito bio hit ali mislim da su one stekle najvise podrske nakon nastupa prosle godine.

Da,pa pogotovo prošle godine da se održala Beovizija bi imale bar duplo više glasova više nego 2020.

Inače,baš gledao rezultate glasanja u finalu ZG prošle godine i vidim da je Zorja imala samo nekih 6000 glasova više nego sad na PZE.

Back