Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Promenili su ime Sarine pesme na nastupu na "The Man (Muškarčina)", to je verovatno bio Sarin plan ako pobedi, sad nikad nećemo saznati da li je planirala nešto da promeni, doradi na pesmi. Takodje je dodan i Engleski prevod, nije najbolji, ali okej je i izgleda da pesma jeste gender neutral što mi je bila teorija jer u prevodu stoji "at night they come" a ne "at night he comes"

nasi novinari su teška govna, ove sve femare postavljaju neka kretenska pitanja sa ciljem da provociraju i prave klikbejt naslove.

Nista lepo, samo fejk sukobi neki se prave.

Saša Mirković je danas pošizeo i podneo krivične prijave, optužujući kako on kaže "Žutu Olju i Žutog Bujketa" da su zajedno sa Comtrade-om ukrali 100.000 glasova koji su bili namenjeni Aci Lukasu. Takođe tvrdi da je čitavo takmičenje politizovano i da je namešteno da pobedi ova pesma, pa je lupio sledeći biser:
Ono što se tad dešavalo i ova bezočna krađa znači da su svi, počevši od članova žirija, prikriveni ili stalni članovi političke opcije koju Žuta Olja i Žuti Bujke zastupaju. Tako da se bojim da će u narednom vremenskom periodu Aleksandar Vučić, koji je sada predsednički kandidat, a odlično je vodio zemlju u prethodnim godinama biti napadnut i sa te muzičke strane.
Evo ga i kompletan intervju koji je dao za Alo!, nije za one sa slabom probavom

Dopuna: Olja najavila tužbe protiv Lukasa i Mirkovića

Micy

• Već godinama unazad publika želi tebe da vidi na velikoj sceni Evrovizije, ali se ti do sada nisi prijavljivala. Kad možemo da očekujemo da se to desi?
- Ja sam veliki fan Evrovizije i svakako da imam želju da predstavljam našu zemlju na tom takmičenju. No, verujem da će se to desiti u pravom momentu. Ja sam nedavno rekla da u fioci imam jednu pesmu i kompletan koncept koji ljubomorno čuvam upravo za to takmičenje već nekoliko godina. Dakle, razmišljala sam o tome i sigurno da bih se potrudila maksimalno po svakom mogućem pitanju da našu zemlju predstavim u najboljem svetlu. Za sada, nekako nikako
da se slože sve kockice da se moj put poklopi sa Evrovizijom, ali verujem da će se i to desiti u nekom momentu. A ja ću taj momenat sačekati veoma spremna.

Ja se već plašim kako će sledeća godina izgledati, ne bih voleo da vidim Milicu u istoj godini sa nekim drugim jačim kandidatom, a i još imam želju da nas jednom u budućnosti predstavlja Sara.

Ali kao da već nije tragikomično što "druga Srbija" i opozicija svojataju Konstraktu kao neku pristojnity princezu i vesnika izbornih promena (što ona sve fantastično kulira, obožavam), sad će još ispasti da su ona, Olja i PZE menadžment kao neki prst u oko establišmentu i oružje protiv Vučića :ROFLMAO:

Micy

• Već godinama unazad publika želi tebe da vidi na velikoj sceni Evrovizije, ali se ti do sada nisi prijavljivala. Kad možemo da očekujemo da se to desi?
- Ja sam veliki fan Evrovizije i svakako da imam želju da predstavljam našu zemlju na tom takmičenju. No, verujem da će se to desiti u pravom momentu. Ja sam nedavno rekla da u fioci imam jednu pesmu i kompletan koncept koji ljubomorno čuvam upravo za to takmičenje već nekoliko godina. Dakle, razmišljala sam o tome i sigurno da bih se potrudila maksimalno po svakom mogućem pitanju da našu zemlju predstavim u najboljem svetlu. Za sada, nekako nikako
da se slože sve kockice da se moj put poklopi sa Evrovizijom, ali verujem da će se i to desiti u nekom momentu. A ja ću taj momenat sačekati veoma spremna.
O, ne, opet spominje fioku.

Back