Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Ova Lukina pesma mi je odlicna, pogotovo drugi deo, nadam se da ce mu PZE pesma biti u tom fazonu.

 
Naravno da sam oduševljen što se Luka prijavljuje jer ga priželjkujem 6 godina već lol

Demons, Walpurgis Night, Gypsy... 🥰

Nikad nisam zapravo čuo kako zvuči uživo, a pratim ga ovolike godine, pa mi je zanimljivo da vi jeste koji ga se setite samo kad pričamo ko bi mogao da se prijavi na NF.
 
Ali ima snimaka na yt kad peva uživo, nije problem čuti. Ja konkretno jesam i ranije, isto jer sam ga pomalo pratio od kad se pojavio.

Inače, ja sam tek dosta kasnije saznao da je on bio u opticaju za ESC 2016, a sada i da se evo najverovatnije prijavljuje, nisam ga do sada uopšte u glavi povezivao nikad ni s Beovizijom/PzE ni sa ESC 😅
 
Sećate li se Sofije Perić sa Beovizije 2019?Pevala je pesmu Aritmija i prošla je u finale.Tada je imala samo 18 godina,sada ima 21 i starija je i puno iskusnija nego tada.Inače,ona je rođena u Kijevu i pošto je sada Ukrajina pobedila i možda biće domaćin 2023,pa čak i ako ne bude,vrlo verovatno biće na PZE 2023,ne bi me uopšte čudilo,kao Sara Jo ove godine zbog Italije!
 
Bolje joj je da sedi tamo u Švedskoj i pravi saundskejpove za reklamne džinglove i video igrice ili na šta se već beše tamo sad prekvalifikovala 😅
 
Ivona - "Znam" se i dalje vrti na radio.. 👍
Ne bih ja nju isključio za narednu godinu.
Vokal je tu, produkcija malo jača samo.. Meni se dopada..
 
Samo da pesma bude slična i u tom fazonu kao Znam, naredne 2 koje snimila posle takmičenja mi se nešto i ne sviđaju...
 
Slušam sad na italijanskom muzičkom radiju ovogodišnji Iramin letnji hit, i to mi je skroz zazvučalo kao nešto od naših repera, možda zbog momenata sa trubačima ili zbog ritma koji više zvuči kao nešto naše nego italijansko:

No muzički establišment kod nas gleda na taj žanr sa nipodaštavanjem, plašim se da bi naš žiri pokopao tako nešto na lokalnom izboru...
 
Zar ne bi trebalo otvoriti novu temu/podforum za diskusiju PZE 2023? Ili je mozda jos rano?
 
Noćas sam sanjao grafiku za PZE 2023,sve je isto kao i ove godine,samo je tamnoplava boja promenjena u svetloplavu.
 
https://www.telegraf.rs/jetset/vest...la-na-beoviziju-nekome-smetam-ovo-je-nepravda

Пред ПзЕ 22, Дадо Глишић се жалио на то што није прошао на листу од 36 учесника. Није се ни усудио после да објави свој повратнички сингл, али сматрам да би он само дошао да попуни број уколико је желео да се такмичи и да се догодило да је био примљен на листу учесника.
 
Back
Top