Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Jedva čekam da večeras čujem obrazloženje što je pljuvao Saru, već u najavi se nazire da je preglupo izvlačenje iz fekalije koje su on i njegov estradni mag sami proizveli.

Kada pomislim na Lukasa u kontekstu ESC-a cak mi i Maja izgleda kao super predstavnik, bar ne bi bilo dosadno. :LOL:

Kada pomislim na Lukasa u kontekstu ESC-a cak mi i Maja izgleda kao super predstavnik, bar ne bi bilo dosadno. :LOL:
Maja bi bila idealna 90ih jer je tad bila skroz normalna, 2000ih je vec pocela da ludi, a sad...Hmmm...

Znaci Bogu se molim i kao Vera Milicevic znaci zapalicu svecu od 300 dinara samo da Macao Smrkas ne ode.

• Like
Reactions: FFM
Hvala bogu pa si ti tu da me naučiš šta je ironija. 👀
Joj Petrić da je sve samo po tebi mi ne bi smo ovde znali da li smo na ikakvom forumu ili ne daj Bože na daći (karminama,što bi susedi rekli) :ROFLMAO:
lepo provedi ostatak dana, nešto si mi nervozan.... izgleda ovaj avatar loše utiče na tvoju energiju čak ti je i forumska aura narušena :ROFLMAO:
#opusti se, niko te ne napada..

Ja nisam uopšte nervozan, promašio si temu skroz kao i uvek do sad, ali bar si me nasmejao. 😘

Iz ZG potvrdili da je In corpore sano verzija u spotu dorađena. Kakav sam sluhista. :D

Hurricane da očekujemo u revijalnom delu 1. polufinala, pošto u petak uveče nastupaju na splavu Maximus u Smederevu, a u subotu uveče u klubu Paradiso u Novom Sadu.

Sve je to blizu BGa, pa možda i budu neki drugi dan, ipak nije Doljevac - klub Posejdon, iako je najizglednije da će biti u četvrtak i odraditi to onako kako samo Hurikejn tim ume!

Iskreno ne moraju da se trude previse. Bice tu Iavana Peters i Bojana da nas zabave po 100 put

Ma sto se mene tice nek rade sta hoce i nek dovode koga hoce, samo... Da ne ponavljam po milijarditi put.

Status
Not open for further replies.
Back