Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Meni samo nije jasno kako je Lukas odlučio uložiti pare u sve živo osim u pjesmu. Umjesto da je keširao Joksu za pjesmu on uzeo poluproizvod i sad nema gdje nego da kupuje tvt, voda uz sebe polusvijet iz rijalitija, i laprda bez veze.

Meni samo nije jasno kako je Lukas odlučio uložiti pare u sve živo osim u pjesmu. Umjesto da je keširao Joksu za pjesmu on uzeo poluproizvod i sad nema gdje nego da kupuje tvt, voda uz sebe polusvijet iz rijalitija, i laprda bez veze.
Mene isto zanima zasto bi narodnjaku, kao sto je on, uopste palo napamet da se prijavi. Kako je doslo do toga i ko mu je to predlozio.. kaze zeli zbog svoje zemlje..

Zato što je ovo maslo onog Mirkovića, ne Šmrkasa, a taj isti nesrećnik je i radio na pesmi i ubeđen je da je napravio vanvremenski hit.

Hype tv javlja da je uhapšen klavir :unsure:
https://hypetv.rs/olivera-kovacevic-uhapsila-lukasov-klavir-foto/

h0CnJx4.jpg

Neki zaboravljaju da je Lukas u duši roker i da je već imao jedan ESC pokušaj:

@Blue To ne znam. Ali nisam protvnik prijave bilo kojeg pjevača bez obzira na žanr muzike koju izvodi. Na kraju krajeva Lukas pjeva grčke obrade koje nemaju narodnjačku instrumentalizaciju kao ni trilere u pjevanju tako da je on više pop ili pop folk pjevač.

Da,on i nije klasičan folk pjevač,a sem toga i Lepa Brena,pokojni Džej,Ana Bekuta ,Mira Škorić,Tanja Savić i Bane Mojićević su htjeli na ESC.

Ne pomaže ni Nicki Minaj da mu uradi verse xD

Kakva genijalnost, sukobis se sa organizatorom pred sam festival.

Imao je Mirkovic ranije konflikt sa Tijanicem 2007. Cak je i nastup Marije Serifovic na otvaranju 2008. godine bio neizvestan.

Zamislite taj epski skandal, da javni servis ne pozove pobednika na ESC koji organizuju hahha

Mislio sam da se konflikt izgladio jer se on petljao oko ESC 2015. godine pa je kasnije i radio Beoviziju sa RTS 3 godine. Ali eto.

Kakva genijalnost, sukobis se sa organizatorom pred sam festival.

Imao je Mirkovic ranije konflikt sa Tijanicem 2007. Cak je i nastup Marije Serifovic na otvaranju 2008. godine bio neizvestan.

Zamislite taj epski skandal, da javni servis ne pozove pobednika na ESC koji organizuju hahha

Bilo je to već 1990. u Zagrebu.

Ja sam cuo da je on izdejstvovao da na jesc 2015 ode njegova Zajecarka Lena Stamenkovic iako je prvobitno planirana Marija Serdar, tadasnja pobednica pinkovih zvezdica.

Status
Not open for further replies.
Back