Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ja u tom kipovanju i pilićarenju za preglede i promo najviše vidim Zorju 🙄😅

A Vuksanović jeste slabiji malo sa pregledima na pesmama sa najnovijeg albuma. A što više bude budžio preglede ako bude sada, to će veći blam biti kad ga 5. marta Olivera K u glavu lupi kao malj 😁

Biće to zanimljiv period. Balkanika vs Maja Nikolić all over again samo ovaj put Aca Lukas vs ko god da pobedi.

Ne mogu da izbacim iz glave onaj Sarin isečak ali se bojim da je više za lokalnu upotrebu.

Zorja mi je bila #1 u ZG, ali ovaj isečak mi ne obećava puno.

Angelina mi super zvuči.

Sve ostalo mi nije za ESC.

Igorova pesma najbolja od celih, do sada objavljenih pesama, drugačija boja glasa, interesantno, uz dobar nastup, a pesma to naprosto zahteva, ulazak u finale i dobar plasman. Za odlazak na ESC ipak ne.

Kada bi cela Igorova pesma bila kao što je refren, grmelo bi, čak bih je video za ESC.
Ovako mi nije jasno zašto tako predugačak uvod da bi glavna fora onda trajala bukv par sekundi... uh što ne volim kad nešto ima potencijal pa ga upropaste, to mi je mnogo žalije nego kad pesma ne valja uopšte...

Meni je njegova baš slabašna ,a teaser nije baš tako delovao. I baš me je podsetilo na Tošeta kao što je i Marko rekao .

Zorja mi je bila #1 u ZG, ali ovaj isečak mi ne obećava puno.

Angelina mi super zvuči.
Zorja je toliko dobar potencijal kao pevač, muzičar i izvođač. Ali mislim da će i nakon PZE da je malo koči njena nadmenost i trip da je bolja od svih ikada, iskreno mi zrači negativnom energijom kao nova muzička pojava, a efektnog hita ili bar dobrog radio materijala nigde. Možda sam to samo ja s obzirom da ona kao ima fanove, al uopšte mi se ne sviđa vajb i način na koji pokušava da se probije i izgradi karijeru.

A ja imam neki osećaj da će Angellinina pesma da bude ovako generalno sama po sebi najhitičnija nevezano od PZS. Tipa da ova najviđenija četvorka izbacuje baš te pesme kao sopstvene standardne singlove u nekom drugom momentu i kontekstu, mislim da bi Angellinina bila najprimećenija i najviše se zavrtela. Što ne znači da je i najviđenija za ESC, ali svakako je jedan plus.

Ja posto ne pratim ZG nisam ni znao ko je ona.
Pogledao sam malo njen lajv na instagramu i sva je isfolirana.

Ne pratim Zorju pa ne bih znao reći, ali meni ona nije bila nešto u ZG. Super ona pjeva, ali meni je sve to bilo hladnjikavo. Isto kao što nisam kužio opsesiju Isakom Šabanovićem.

Nemam pojma ko bi mogao najviše kod publike profitirati, valjda zavisi sve od pjesme. Sara Jo realno nije baš najomiljenija kod obične publike, ali možda ako bude pjesma iznad svih ostalih uspije skupiti dosta.

Lukas bi po difoltu trebalo da trijumfuje kod publike, bilo zahvaljujući svojoj stvarnoj popularnosti, bilo još i mogućoj SMS mašineriji.

Ali mislim da Sara ima onako umerenih fanova i podrške isto koliko i hejtera, a i nekako je očigledno da je u ovom trenutku miljenica RTS-a, što je realno jedan od najbitnijih faktora za to takmičenje. Bukvalno ne vidim scenario u kome žiri ne izglasava nju kao prvu, a realno je verovatno da bude druga kod publike, i to je onda gotova priča.

Ne znam na šta će ličiti Zorjina pesma ali na osnovu onog što je poslednje izjavila u njenom vlogu i otpevušila par sekundi pesme,
to će mu sve izgledati kao neka " Alisa "u zemlji snova " ... vrlo umilni, senzibilni, prijatni,pozitivni tonovi.. energija jaka... + to budi i patritoski naboj koji se kod svih nas javi kad čujemo tako nešto (hteli mi to ili ne) ... najjež na koži i te stvari... Naravno uvek ima ljudi ko ne reagujeuna to ni malo, ali su ređi.
Stoga mislim realno, bez obzira ko mi se učini mojim većim favoritom nakon obajve pesama da će ona teže ali ipak ponajpre isplivati na vrh tabele.

Ako pesma bude flop Sara nece dobiti 12 od zirija.

Olivera cita komentare. Tako smo Nevenu izgurali nakon pf iako nije bila prvi favorit, jer je opsti konsenzus medju fanovima bio da je najbolja opcija od ponudjenog, pa joj ziri dao 12 a pobednika televotinga sahranio.

Lukas bi po difoltu trebalo da trijumfuje kod publike, bilo zahvaljujući svojoj stvarnoj popularnosti, bilo još i mogućoj SMS mašineriji.

Ali mislim da Sara ima onako umerenih fanova i podrške isto koliko i hejtera, a i nekako je očigledno da je u ovom trenutku miljenica RTS-a, što je realno jedan od najbitnijih faktora za to takmičenje. Bukvalno ne vidim scenario u kome žiri ne izglasava nju kao prvu, a realno je verovatno da bude druga kod publike, i to je onda gotova priča.
Pa ne..neće on biti prvi sa prosečnom pesmom ni kod publike...najviše treći. Srbija ipak nije = fanovi A Vuksanovića.
Ono što je sigurno svidelo se to nekom ili ne on će biti u top 3 - top 5.
I kao što rekoh može pobediti jedino ako ga žiri masovno podrži sa vrlo visokim bodobvima. Druge on šansone nema. Ja u to ne verujem, iako necu podceniti mogucnost kupovine zirija.

Postoje neke price za Sarinu pesmu za koje se nadam da nisu istina. Hehe

Status
Not open for further replies.
Back