Zorja je toliko dobar potencijal kao pevač, muzičar i izvođač. Ali mislim da će i nakon PZE da je malo koči njena nadmenost i trip da je bolja od svih ikada, iskreno mi zrači negativnom energijom kao nova muzička pojava, a efektnog hita ili bar dobrog radio materijala nigde. Možda sam to samo ja s obzirom da ona kao ima fanove, al uopšte mi se ne sviđa vajb i način na koji pokušava da se probije i izgradi karijeru.Zorja mi je bila #1 u ZG, ali ovaj isečak mi ne obećava puno.
Angelina mi super zvuči.
Pa ne..neće on biti prvi sa prosečnom pesmom ni kod publike...najviše treći. Srbija ipak nije = fanovi A Vuksanovića.Lukas bi po difoltu trebalo da trijumfuje kod publike, bilo zahvaljujući svojoj stvarnoj popularnosti, bilo još i mogućoj SMS mašineriji.
Ali mislim da Sara ima onako umerenih fanova i podrške isto koliko i hejtera, a i nekako je očigledno da je u ovom trenutku miljenica RTS-a, što je realno jedan od najbitnijih faktora za to takmičenje. Bukvalno ne vidim scenario u kome žiri ne izglasava nju kao prvu, a realno je verovatno da bude druga kod publike, i to je onda gotova priča.