Poslušah 10.ak onih bitnijih učesnika .
Iako kratka pesma, Angellina mi je na prvo slušanje ponudila ono ,,dobra stvar na prvu” . Originalno ili nesto inovativno, realno i nije. Ali vozi, vozi i to mi se svidja. Prvi utisak i prvo slušanje mi je najbitniji i time se za sad vodim.
Sara , konfuzno na prvu, njen glas ni najmanje mi ovde ne dolazi do izražaja jer pesma ide u tom nekom darck fazonu te glas i ne igra tu neku ulogu. Utisak na prvu, pa daleko ispod očekivanja. Meni je ovo kao moderna darck verzija starog hita Branke Sovrlić ,,Bruji , bruji čaršija da sam najlepša...”

Na drugo slušanje vec bolje malo ali zavisice ovde najvise od nastupa. Nisam ni za a ni protiv jer ne nudimo ove godine ništa što se izdvaja za neki top 10 plasman. Sara se izdvaja ali prosto nešto mi tu fali...
Zorja , prijatno samo a ono zauvijanje u etno dronicama posebno sam početak , ne volim nikako. Pesma čist prosek realno i ništa više od toga ako se uzme u obzir da glas sam po sebi i nema neku vrednost ni kod žirija a kamo li kod publike na ESC-u . Ovo je sigurica za neko 16-18mesto ali ništa više od toga. U tom smislu i ja sam više za rizik nego samo siguran Top 20 i samo glasove dijaspore.
Igor Simic- Definitivno najkvalitetnija pesma po meni kao paket a znamo kako on peva uživo. Dimitrov definitivno uradio kvalitetu pesmu. Mana, što je do 1:20 melodijska linija ravna previše. Izmeni li prvi refren na 0:34 i otpeva li kao i drugi refren, definitivno ce mi biti pobednik !

Ovo je i u ovom obliku najkvalitetnija pesma po meni, uz odličnu emociju, odličan tekst i specifičan a siguran vokal.
Biber ima kvalitetnu , čistu pesmu, kvalitet u svakom smislu ali za lokalnu upotrebu više.