Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ili sam se zasitila, ili je 2. polufinale (bar prva polovica) dosta slabije od prvog.

Julijana Vincan mi se odmah svidjela, trenutno mi baš odgovara pjesma, ali ništa wow.
Zoe Kida - uh, ja bih da je to još malo jače u nekim dijelovima, može ona i bolje.
Marko Nikolić - klasična laganija pjesma, nisam fan.
Nema ništa od Ivane Vladović, a polagala sam nade u nju. Šteta.
Neki prosjek: Euterpa, Goca i Dušan Svilar; može se poslušati, ali zaboravljivo.
Pjesma Srđana Lazića mi je malo iritantna, ne znam ni sama zašto.
Orkestar Aleksandra Sofronijevića - dobar mi je instrumentalni dio, pjesma mi se ne sviđa.

• Like
Reactions: FFM
3 pesme u trendingu, uskoro će i Lukas. Prošli put na dan objave pesme bilo dve, HRC i Andrija Jo. 2019. godine nijedna. Napredak.

Ali MORAJU da smanje broj pesama. Olivera čitaš li?!

U stvari tad je još bilo ono da samo jedna pesma sa kanala može u trending pa su se HRC i Andrija non stop smenjivali pahahahahahha

Meni se i dalje najviše dopada Zoe Kida, Zorja nimalo, Sara Jo - dobar ritam, melodija tanka kao što je i Loco Loco bila, ponovo se oslanjamo na ritam i koreografiju - Sara Jo jeste vrhunski performer, ne sumnjam da će sve to lepo izgledati. Angelina - volim njen glas, pesma nije loša, Lukas katastrofa, Igorova pesma mi se sviđa baš - jeste to neka patetika koja nam prija kad smo u bedaku što je neko napisao ali ne znam... trenutno mi baš prija. Ima tu i tamo interasantnih pesama još, nažalost sa vrlo malo ESC potencijala, ali kako već godinama nema festivala gledaću sa interesovanjem i polufinala i finale. Ko god da pobedi želim mu sreću i navijaću za njega.

Ja cu komemtarisati samo moj top 3, jer ostale pesme msm da ne treba komentarisati jer su ili samo ok ili uzasne i nzm kako su prosle konkurs.

Sara Jo je moj favorit i navijam za nju. Na prvo slusanje mi je bila cudna i nisam znao sta da mislim, ali posle sto sam vise slusao to mi je sve bolja i bolja. Uz top nastup ovo ce biti pun pogodak.

Angelina je super ali se bas plasim kako ce sve to izgledati uzivo.

Zorja mi je super ali mi je nekako muka etno balada. Mislim da moze da se napravi dobar nastup, ali bi pre da odu Sara ili Angelina.

Sto se tice samog NF stvarno treba da smanje broj ucesnika jer smara da od njih 36, valja samo 10-15. I da u finalu bude njih 18 od kojih ce nas zanimati njih 6.

Takodje, kad je tviter u pitanju i vecito pljuvanje odredjenih pevaca imam samo jedno da kazem, a to je da je tviter wc solja drustvenih mreza i misljenja.

Ja mislim da ću tu i tamo čitati komentare na twitteru. Prosto ne mogu da se suzdržim. 😁

Drugi dio 2. polufinala i laku noć!

Bojanu Vunturišević jako volim; ne znam je li već surađivala sa Sarom, ali sve njezino što sam čula bilo mi je bezveze. Do sada. Shvaćam vaše komentare i nedoumice. Meni je ovo dovoljno neobično da bih voljela vidjeti kako će se svidjeti Europi. Nije moj prvi favorit, ali ako se na kraju izbor stvarno svede na tri spominjane žene, onda sam za Saru!
Gramophonedzie - joj, samo da je onaj sporiji uvodni dio duplo kraći, ovo bi mi bilo duplo bolje! Čak i ovako mi je odlična, pogotovo kad ju usporedim s prvom polovicom polufinala.
Gift - uvrnuto, jedva čekam kako će djelovati na pozornici.
Naiva - dajte ovoj ženi neku pjesmetinu! Kakav glas, obožavam!
Rocher Etno Band mi jedini imaju baš ugodan etno zvuk, sigurno ću još slušati.
Zejna - imala sam osjećaj da traje deset minuta, nekako mi je razvučena...
Prosjek: Marija Mirković, Vasco, Tijana Dapčević.

Sara bi mogla neki satanistički ritual na sceni da prizove pobedu pahahahhaaha

Šalu na stranu, treba da bude mračno i mistično.

E da, ne znam da li se sećate prošle godine kad su optužili Maneskin da su se drogirali u Green roomu, pa su se Srbi na twitteru sprdali kako mi onda treba da pošaljemo Acu Lukasa sledeće godine i njemu su to preneli kao želju fanova da on ide na evroviziju i on je to shvatio ozbiljno. Da nije bilo toga on ne bi ne učestvovao sad

I meni je to palo na pamet... Da se prijavio vođen negde i time, mada je moguće da je to ideja njegovog menadžera.

Status
Not open for further replies.
Back