Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Bolje ne. Sara bolje da se potrudi da pobedi, pa ako pobedi i bude potrebno neka snimi spot zajedno sa revampom, kao Jermenija 2020.

Ni Angellina ne gubi vreme!
origami-dragon.jpg
Jel ce da jase ovo

Generalno gledano 36 pesama je zaista previše, čak i 18 u finalu je previše, tako da će finale biti uzbudljivo koliko i sedmica generalnog komiteta Komunističke partije Kine.ma
šta fali Kini :love: kad nije Severno Korejski dobro je

ja sam za onu KAD JE BAL NEKA JE BAL.... :ROFLMAO:.

E da se oglasim i ja.

Prvo, stvarno jeste previše 36 pjesama pa čak i 18 u finalu. Moglo je 28 da bude ukupno, ali ajde, neka se promovišu ljudi.

Drugo, očekivano su se izdvojile one za koje smo i znali da će.
Angellina vozi, najbolja mi je iz trojca ali me kopka kakav će nastup da smisle.
Sara drugačija i trebalo mi je drugo slušanje da je skapiram, očekujem brutalan nastup ali isto tako se nadam da neće pretjerati i tako se ukopati.
Zorja je nekako 'po svačijoj mjeri' što se vidi i po komentarima i pregledima, i mislim da je sigurica.

Meni je izbor generalno solidan, kao što rekoh ranije, Zoe mi kida i mislim da mi je to najbolja pjesma, s tim da nikakvu predstavu o fantastičnom nastupu nemam, a ovoj pjesmi baš takvo nešto treba. Naiva je dobra, Marija Mikić jaaako lijepa balada kao i Borisova, Igor isto jaku baladu ima samo je istina da 'kasno eksplodira', ali sve u svemu, sviđa mi se. Ivona nisam znao ko je ali ima pjesmu koja bi za dan postala hit da je pjevaju Elena ili Breskvica, i želim joj da #imahit sa ovim. Svilarova pjesma fina ali nekonkurentna, Konstrakta čudna i kul, ali kao što neko reče, poenta je na tekstu, jedino ako ga savršeno uklopi na engleski pa otpjeva tako, skapirali bi je. Lukasova pjesma je okej, nije uopšte loša ali nije ni na nivou na kakvom znaju biti njegove balade.

Ukoliko Sara ne oduva nastupom, mislim da Zorja putuje u Torino, jer će dobiti 12 ili 10 od publike sigurno, a i od žirija vjerovatno toliko, dok će Aca dobiti 12 ili 10 kod jednih a možda 6-7 od drugih, a Sara bude top 3 na oba fronta, ali nedovoljno - to kažem bez nastupa, i na osnovu komentara i reakcija. Angellina moooora da ima brutalan nastup uz ovu pjesmu, jer mi se baš baš sviđa i ima potencijala.

Angellini bi dobro došli neki hologrami za ovaj bit poslije refrena, brz rad kamera, ili neki usporeni efekti sa sijenkama

Naravno da je Sara posvećena, skidam joj kapu jer se trudi kao rijetko ko kod nas, samo kažem da me trip da neće pretjerati u želji da pokaže da je sjajna na sceni.

Da li će to Anđela biti Nevena za ovu godinu, dok se vodi bitka između 'Zorja' i 'Muškarčina', 'Origami' se ušunja i bukira kartu za Italiju

To sam i ja rekao danas. Angellina nam je lifeline u slučaju nuklearne katastrofe.

Wtf? 😂
Pa njihov ceo stajling, šminka i umeci izgleda kao drag. Čak i pobednica španskog Drag Racea izgleda kao umerenija članica Uraganki.

Sara ce sigirno imati dobar nastup, meni je vece pitanje kako ce ova pesma da zvuci live. U najgorem slucaju imace neki ok nastup tipa kao za Bez zna u Studiju.

I spot ce imati dobar. Tu ona jednostavno ne gresi.

Ne vidim ko bi ove godine mogao da se ušunja u top 3 kao što su to je 2020. bili Naiva i Igor Simić.

Status
Not open for further replies.
Back