Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Sve nemam pametnija posla nego da filozofiram oko pjesama za Evroviziju, volim šta volim i boli me k... šta će ko misliti o tome. Pojedinci da sakupe minimum samopoštovanja i polome sebi prste da ne mogu ništa više pisati na soc. mrežama.

Tako sam ja sebe silovao da mi se svide Arcade, Rise a Like Phoenix i Only Teardrops, i do dana današnjeg mi nije uspelo

Ne poredim nikoga sa PZS sa pobedničkim pesmama, samo kažem, trude se ljudi, a ukusi različiti

A takođe, bolje da ne pričam za šta sam se sve od PZE22 nefavorita silovao da mi se svidi gledajući postove ovde i isto mi ne ide 😁 mislim da to silovanje ne uspeva baš tako lako

Ja probao života mi, baš specijalno nju iznad ostalih zbog tebe ovde i još par ljudi lol, džaba najiskrenije, ni za top 10 moj :( Bukvalno mi je čak i Tijana Dapčević šije najlaganije 🤣

Jao ja tu obožavam od kad sam je prvi put čuo, al dobro ja imam staža u slušanju elektro, industrial i ebm stvari i stvarno volim, plus sam se ovde već autovao kao neko ko najčešće iskreno na keca zavoli sve te pomerene stvari. Meni je Conan Osiris Telemoveis blago izgubljeno Evrovizije najveće u poslednjih xy godina :confused:
Al kao isto tako mi je jasno da su ove dve pesme nekome FUJ NE i na prvo i na tridesetprvo slušanje

Nikad se ne silujem ali sam godinama pokusavao da razumem kako je Portugal pobedio. I slusao pesmu milion puta I nista.

To mi je kao da mi sada posaljemo Svilara i on kao pobedi I svi se prave kako je pesma wow I mocna

Bukvalno kao neki kolektivni prank gde cekam da mi ljudi kazu kako se sprdaju.

Deluje mi kao da je EBU samo zeleo da ih skine s kurca jer ucestvuju 150 godina I postao je meme kako nikada nisu pobediti

Evo neka Hrvati krenu da prave taj meme I mozda pobede uskoro.

Status
Not open for further replies.
Back