Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Lukasova pobjeda bi poraz Srbije jer takvo odvratno ponašanje odavno nije viđeno. Sve sam se uzdržavao da ga ne hejtujem ali ovo je toliko jadno da se dno mora produbiti samo da se on i njegov tim mogu smjestiti tamo. Bilo ko da pobjedi biću presrećan, ali on nikako.

Ne znam za vas, verovatno svako različito, ali ja ESC pratim prvenstveno zbog muzike, scenskih nastupa, izvođača, neke generalne euforije, pa tek onda sekundarno kao neko međunarodno takmičenje sa zastavama, na kome eto učestvuje moja zemlja (tehnički dve moje zemlje zapravo lol, al pre svega Srbija).

Naravno da na ESC imam neka i očekivanja od svoje zemlje, i simpatije prema njoj, i stavove o svojoj zemlji na ESC (i o masi drugih), i drago mi je uvek da vidim da šaljemo dobru pesmu (i da se po mogućnosti dobro plasiramo), al pre svega da je to MENI dobra pesma i paket.
Ali kad se već izabere, ne bih se nikad trošio ni na bezočno hajpovanje našeg entry-ja (pesme/nastupa/izvođača) samo zato što je eto naš pa kao kakav god da je ¡triprstasrbija!, niti bih se s druge strane trošio na negodovanje i pljuvanje našeg entry-ja samo zato što se meni (ili i mnogima) ne sviđa.

Mislim, to sam samo ja, koji nemam izražen taj neki nacionalno-sportsko-navijački duh.
Razumem da možda neki ljudi to gledaju sličnije nekom sportskom takmičenju gde baš izrazito navijaju za svoju zemlju i da im je to nacionalno predstavljanje glavna emocija i parametar.

U tom smislu, ne bih ni ja lično nimalo voleo da nas Lukas predstavlja, ali da se to desi (bilo regularno bilo nameštaljkom, na kraju bude nebitno), ne bih ono sad umro od besa, tuge, poraza, katastrofe.

Ja za Srbiju navijam samo kad mi se svidi pesma, a do sad se nikad nije desilo da smo dobro prošli, a da mi se pesma nije svidela. Svakako bi mi bilo drago što smo dobro prošli i u tom slučaju, ali ja to ne bih doživeo kao nešto posebno upravo jer mene zanima prvenstveno muzika.

To je vrlo vrlo nezrelo.... baš me zanima koliko imaš godina...
U ovom slučaju ti ne podržavaš Lukasa nego svoju zemlju... ne moraš da podržavaš ali ni da radiš antikampanju
uostalom njemu ne može tako neki marginalac da naudi veruj mi.
Jedino što ti ostaje to je mržnja i frustracija. Pa malo poradi na tome.
..isto bi se tako ponašao radi svog dupeta i komfora i u ratu ...i izdao šta pre stugneš da bi tvoj ego i sujeta bili zadovoljeni.
samo što ne sereš med

To je vrlo vrlo nezrelo.... baš me zanima koliko imaš godina...
U ovom slučaju ti ne podržavaš Lukasa nego svoju zemlju... ne moraš da podržavaš ali ni da radiš antikampanju
uostalom njemu ne može tako neki marginalac da naudi veruj mi.
Jedino što ti ostaje to je mržnja i frustracija. Pa malo poradi na tome.
..isto bi se tako ponašao radi svog dupeta i komfora i u ratu ...i izdao šta pre stugneš da bi tvoj ego i sujeta bili zadovoljeni.
20220216_010217.jpg
našao sam prikladan odgovor

Kad smo već kod navijanja i nenavijanja, setio sam se sad 2018. i kad je prošla Balkanika I felt nothing, a kad je prošla Lea Sirk obradovao sam se kao da mi je prošao rod rođeni. :D

Nije isto biti nezadovoljan ako ti ne pobijedi favorit i biti nezadovoljan ako te predstavlja ovakav ljudski otpad i ološ. Čovjek je bukvalno oličenje svega što jedna osoba ne bi trebala biti.
Sve to teta Oli zna i svakako računa s tim 😏

Kad smo već kod navijanja i nenavijanja, setio sam se sad 2018. i kad je prošla Balkanika I felt nothing, a kad je prošla Lea Sirk obradovao sam se kao da mi je prošao rod rođeni. :D
Jao i meni je to bio u top 3 slovenačka entry-ja ikada i isto mi bilo baš drago 😍 msm makar u polufinalu da je vidim lol šteta što nije dalje prošla lutkica

Status
Not open for further replies.
Back