Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa možda imamo različito poimanje jakog izbora. Meni je jak izbor gde želim da pobede 4 pesme od 12. :D

Pa možda imamo različito poimanje jakog izbora. Meni je jak izbor gde želim da pobede 4 pesme od 12. :D
A pa dobro, moguće, meni "sviđaju mi se 4 pesme" i "želim da pobede 4 pesme" nisu sinonimi kao što ih ti ekvivalentno koristiš 😁

Ono što Sara namakne publikom to Zorja namakne u bodoima žirijem .
Zorja namakne u bodovima žirijem otprilike isto ko što je i Nevena namakla

Meni se u Francuskoj svidjele svega 2 pjesme, a prošle godine 4-5. U Norveškoj nisam čuo sve, recap sam odslušao, i samo mi je Vuk privukao pažnju i sviđa mi se

Meni se u Francuskoj svidjele svega 2 pjesme, a prošle godine 4-5. U Norveškoj nisam čuo sve, recap sam odslušao, i samo mi je Vuk privukao pažnju i sviđa mi se
Mislim da je problem što mnogi zaključke donose na osnovu recapa, ja ne znam kako je to moguće uopšte. Moram da poslušam sve da bih čuo šta mi se sviđa. Ali da, norveški izbor je slab ove godine kako god.

Prošlogodišnji fr izbor mi nije ni blizu ovom.

A pa dobro, moguće, meni "sviđaju mi se 4 pesme" i "želim da pobede 4 pesme" nisu sinonimi kao što ih ti ekvivalentno koristiš 😁

Zorja namakne u bodovima žirijem otprilike isto ko što je i Nevena namakla
to su predrasude.... kad se opečeš duvaš i u jogurt posle
ali i to je bolje nego nule kao za utaganeke..to je porazno i boli svakog.

i još nešto Zorjinu pesmu ne možeš porediti ni u ovom ni u paralelnom svemiru sa Neveninom.... da s i teški amater i da ne znaš ništa o escu ne možeš to izjaviti i tako stvari posmtrati ..crno je , belo je...

to su predrasude.... kad se opečeš duvaš i u jogurt posle
ali i to je bolje nego nule kao za utaganeke..to je porazno i boli svakog.

i još nešto Zorjinu pesmu ne možeš porediti ni u ovom ni u paralelnom svemiru sa Neveninom.... da s i teški amater i da ne znaš ništa o escu ne možeš to izjaviti i tako stvari posmtrati ..crno je , belo je...
Uopšte ni ne poredim pesme, poredim percipirane potencijale za plasman kod žirija.

I Zorja i Sara ce od zirija dobiti malo na ESC. Ali Sara verovatno vise jer je bolja produkcija i zanimljivija pesma.
pa baš kontra jer će oni to unuštiti kao urganke što su uništili ..zgazili su ih kao buba švabe..... bilo je brutalno
...kakva crna produkcija .... kad se stavi pečat n apesmu da ne podržava nikakv sistem vrednosti onda si ga najebo.
S tim što Sarina pesma ima i daleko veći potencijal da je žiri ignoriše .
Spas Sara može naći samo u publici pod uslovom da je ista razume. A to će biti polovično.

ni sa jednom pesmom nećemo završiti levo, zapravo teško.

Bože ako se uzdamo u žiri bolje da se ni ne takmičimo pahahahahahha

Zar neko stvarno misli da ćemo mi od žirija dobiti više od 40 poena sa bilo čime?

Status
Not open for further replies.
Back