rintintin
Ekspert
Ima ih 12, bukvalno si znači izignorisao 4 pesme, a 4 ti se ne sviđaju, to nije jak izbor lolMeni se u Francuskoj sviđaju 4 pesme, a ima ih koliko, 8?Svaka čast!
Ima ih 12, bukvalno si znači izignorisao 4 pesme, a 4 ti se ne sviđaju, to nije jak izbor lolMeni se u Francuskoj sviđaju 4 pesme, a ima ih koliko, 8?Svaka čast!
A pa dobro, moguće, meni "sviđaju mi se 4 pesme" i "želim da pobede 4 pesme" nisu sinonimi kao što ih ti ekvivalentno koristišPa možda imamo različito poimanje jakog izbora. Meni je jak izbor gde želim da pobede 4 pesme od 12.![]()
Zorja namakne u bodovima žirijem otprilike isto ko što je i Nevena namaklaOno što Sara namakne publikom to Zorja namakne u bodoima žirijem .
Mislim da je problem što mnogi zaključke donose na osnovu recapa, ja ne znam kako je to moguće uopšte. Moram da poslušam sve da bih čuo šta mi se sviđa. Ali da, norveški izbor je slab ove godine kako god.Meni se u Francuskoj svidjele svega 2 pjesme, a prošle godine 4-5. U Norveškoj nisam čuo sve, recap sam odslušao, i samo mi je Vuk privukao pažnju i sviđa mi se
to su predrasude.... kad se opečeš duvaš i u jogurt posleA pa dobro, moguće, meni "sviđaju mi se 4 pesme" i "želim da pobede 4 pesme" nisu sinonimi kao što ih ti ekvivalentno koristiš
Zorja namakne u bodovima žirijem otprilike isto ko što je i Nevena namakla
Uopšte ni ne poredim pesme, poredim percipirane potencijale za plasman kod žirija.to su predrasude.... kad se opečeš duvaš i u jogurt posle
ali i to je bolje nego nule kao za utaganeke..to je porazno i boli svakog.
i još nešto Zorjinu pesmu ne možeš porediti ni u ovom ni u paralelnom svemiru sa Neveninom.... da s i teški amater i da ne znaš ništa o escu ne možeš to izjaviti i tako stvari posmtrati ..crno je , belo je...
pa baš kontra jer će oni to unuštiti kao urganke što su uništili ..zgazili su ih kao buba švabe..... bilo je brutalnoI Zorja i Sara ce od zirija dobiti malo na ESC. Ali Sara verovatno vise jer je bolja produkcija i zanimljivija pesma.
Nažalost mislim da je to tačno.I Sara u Zora nece videti vide od 40poena od zirija
A Zoriju nece unistiti?pa baš kontra jer će oni to unuštiti kao urganke što su uništil