Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Napokon sam uspeo da kompletiram ceo top. Na takmicenje bih pustio prvih 14 pesama i to bi bilo odlicno nf.
1. Sara Jo
2. Angellina
3. Marija Mikic
4. Boris Subotic
5. Mia
6. Igor Simic
7. Naiva
8. Zorja
9. Jelena Pajic
10. Gramophonedzie
11. Ana Stanic
12. Konstrakta
13. Julija
14. Vasco
......
15. Julijana Vincan
16. Aca Smrkas
17. Zoe Kida
18. Ivona Pantelic
19. Srdjan Lazic
20. LiFT
21. Euterpa
22. Zejna Murkic
23. Dusan Svilar
24. Tijana Dapcevic
25. Bojana Maskovic
26. Ivana Vladovic i ona druga
27. GIFT
28. Marija Mirkovic
29. Rocher Etno Bend
30. Biber
31. Chegi
32. Marko Nikolic
33. Sanja Bogosavljevic
34. Vis Limunada
35. Orkestar Ace Sofronijevica
36. Bane Lalic

Goca bi bila negde oko 20. mesta

Ja sam na svoju Spoti plejlistu ubacio 22 pjesme, i taman još dve neke koje slučajno naiđu na Jutjubu i taman 24, bio bi najjači izbor :D Ali svakako očekujem da 18 najboljih bude u finalu i da će biti lijepo gledati i slušati sve.

Zoričina pesma mi pada vremenom na rang listi dok su Anđela i Sara u top 2 sve vreme. Konstraktu, Mariju Mikić i Ivonu sve češće slušam.

• Like
Reactions: FFM
Moja sestra danas preslušala sve konačno i kaže Sara najbolja u svakom pogledu, poslije nje Zoe Kida, Angellina i Zorja isto dobre ali Sara treba da ide. Isto je mišljenja da ima dosta zanimljivih pjesama i da je skroz dobar izbor

👉 Pesma za Evroviziju 22: YouTube lista gledanosti – 20. februar

Konstrakta više nije u trendingu, dok su Zorja, Angellina i Marija Mikić pale za jednu poziciju. Sara se drži na 4. mestu.
Najveći skok su zabeležili CHEGI i Braća Bluz Bend, koji su napredovali 7 mesta.

PuVZbtM.png

Uzas je to sto zelimo da saljemo nekog cija pesma pali tek posle 3-4 slusanja i posle se cudimo zasto je ta ista pesma lose prosla na evroviziji. Nadam se da ce ziri biti dovoljno pametan i da ce Zorja imati najvise glasova.

Uzas je to sto zelimo da saljemo nekog cija pesma pali tek posle 3-4 slusanja i posle se cudimo zasto je ta ista pesma lose prosla na evroviziji. Nadam se da ce ziri biti dovoljno pametan i da ce Zorja imati najvise glasova.
Ne pali svima nakon 3-4 slušanja. Evo moja sestra čula danas prvi put, drugarica jedna isto na prvo slušanje odmah pisala Sara odlična. I primjera je mnogo, naravno. Vratiću se na Ivetu i na predviđanja koji su mnogi imali za nju baš zato što ne pali na prvih par slušanja - ako privučeš pažnju u te 3 minute nastupa, to je sve što je bitno.

Bravo za sestru! Nju u žiri!
Mogu i ja, em sam u OGAE em sam master rad o Evroviziji pisao...
ot alfred GIF by Operación Triunfo

Užas je to što neki ne znaju da gledaju svoja posla i napadaju sve koji imaju drugačije mišljenje

Odlično zvuči Rocher.
Ima li kakvih dojava o Sarinoj probi? I Anđelininoj? I Zorjinoj, osim Luche?

Sara jo izbacila na story ono sto sto su izbacili oni umetnostkaze bas jadno od nje sto proziva zorju. 🤮

Status
Not open for further replies.
Back