Pesma za Evroviziju 22: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Verujete li u pobedu na Pesmi za Evroviziju?

- Spremam se za naše takmičenje, pa ako prođem, videćemo šta će dalje biti. Voleo bih da odem u Torino i pobedim, kao što je i Marija Šerifović u Helsinkiju. Imam jednu šansu i hoću da je iskoristim i da u Srbiju dovedem Evroviziju.

Šta se dešava između vas i Sare Jo? Čas je kudite, čas je hvalite.

- Pogrešio sam što se tiče te devojčice. Nisam znao ko je ona, ali sam se zainteresovao za nju i shvatio da se radi o talentovanoj devojci. Sad o njoj mogu da kažem sve najbolje. Baš je talentovana. Odlična joj je pesma, Nataša nije pogrešila kad je rekla da joj je ona favorit.
Mašala.

Sluša li neko Euterpa bend? 😧

Da se bolje upoznamo sa članovima. Sleva nadesno su: Bane Marković Basstardo (bas gitara), Nikola Jovanović Johnny (gitara, glas, lider benda), Dejan Gladović Deki (vokal), Aleksandar Vlajković Avax (klavijatura) i Milorad Milošević Miki (bubanj).​

97NR2px.jpg

p2b4PiZ.jpg

Verujete li u pobedu na Pesmi za Evroviziju?

- Spremam se za naše takmičenje, pa ako prođem, videćemo šta će dalje biti. Voleo bih da odem u Torino i pobedim, kao što je i Marija Šerifović u Helsinkiju. Imam jednu šansu i hoću da je iskoristim i da u Srbiju dovedem Evroviziju.

Šta se dešava između vas i Sare Jo? Čas je kudite, čas je hvalite.

- Pogrešio sam što se tiče te devojčice. Nisam znao ko je ona, ali sam se zainteresovao za nju i shvatio da se radi o talentovanoj devojci. Sad o njoj mogu da kažem sve najbolje. Baš je talentovana. Odlična joj je pesma, Nataša nije pogrešila kad je rekla da joj je ona favorit.
jel ovo od lukasa 😭

I ovo izdanje bi bilo jako samo da su smanjili eto na 24 pesme, jer ima zaista bar 12 pesama koje nisu zaslužile da prodju konkurs i samo kvare kompletan utisak

a šta imaju lulas i bekvalčeva ili me to neko trola? 🤓

edit: sad videh, oni se druže. dobro.. ali jbt informer... zlo od novine. zlo!!!!

Pa pola estradee se druži i svako gleda svoje interese.... ako je u pitanju da se okoriste o nekog ili nešto, sve drugo postoje nebitno.
Retki su izuzetci..

Ja samo ne znam kako je Lukas sebe ubedio da baš sa ovom psmom treba da ide na esc... kako se to desilo, zbilja ne znam...

Status
Not open for further replies.
Back