Što više kreće da mi se dopada Lukina pesma, to više čitam vaše komentare i MANJE ga želim na ESCu. Bukvalno svaki komentar je može visoko ali mora da pokida nastupom?!
Samo mi recite da li smo IKADA, ali IKADA pre rezultata "in corpore sano" razmišljali, kada biramo predstavnika, o tome kako će se plasirati na osnovu nastupa?! A ponavljam, on je samo omogućio dobroj pesmi da se istakne u ovom slučaju. Meni je bila broj 1 ili 2 na prvo slušanje (klala se sa Zejnom, jer romantika ipak) pa je posle par dana probila na nesalomivo prvo. Kada je došao red na polufinale tek sam tad pomislio da može pobediti jer će privući ljude vizuelno koji inače ne glasaju za ESC i ne bave se tim, jer je nastup neobičan, i zanimljiv sva tri minuta, nasmejao me je od srca, ali sam ga i ozbiljno shvatio. No, to je bio samo dodatak na nešto što je bilo ispod tepiha i nije dozvoljavalo da ispliva zbog - kupovine pregleda pojedinih, hej ovo je Zorja zvezda granda pevala na ulici, Sara kojoj su Coby i Vunturiševićka radili pesmu, Angellna, Lukas narkomančina čije pesme ipak svi znamo 20 godina....
Sada je priča drugačija. Imamo njenu ekipu koja je učestvovala u aranžmanu pesme, i učestvovaće (koliko sam shvatio) malo u nasupu. I odmah kreće nagađanje da je pesma za top plasman. A sve na konto - OVDE MORA NASTUPOM DA IZDOMINIRA (i to se naravno očekuje ekstravagantnost)??? Meni ekipa uliva poverenje ali šta ćemo sa činjenicom da su se svi okomili prvo da iskomentarišu pesmu sa - OVDE MORA DOBAR NASTUP I TOP PLASMAN a niko je ne komentariše kao muzički sklop (štaveć

) i upoređujete sa drugim učesnicima. Nije kao da niko drugi ne može da napravi spektakl vredan vrhunskog plasmana (kao što smo videli prošle godine) na koga niko ne obraća pažnju.
Eto, suština, samo žao što su se svi uvhatili za pretežno vizuelni doživljaj kao recept za uspeh, zanemarujući činjenicu da vizuelni samo treba da udari kako treba i pojača muzički. A što se toga tiče, što više vremena prolazi, pa sve mi više pesama i dolazi u obzir da nas predstavlja - kao i Lukina, pa bre i Džipsi mi se sad vrti o Savi da i ne pričam kakav GP

(što nije bio slučaj ranijih godina). Ali naravno da nastup bilo koga od njih oduva. Pa najbolji nek pobedi. A ne ovo zvuči mračno, čudno, radi ekipa ICS, nastup mora da grmi, pobeda! I to je očekivanje???