Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Koliko bi još jače bilo ovo nf da su se umesto prošle godine ove prijavili i Ana Stanić, Gramophonedzie, Marija Mikić, Sara Jo, Zorja, Zoe Kida, Naiva, Vasco...

Zanimljivo kako smo svi ubeđeni da je vreme balkanskih balada prošlo, a kad je bila izabrana Alina Paš za Ukrajinu fandom svršio na tu pesmu. :D

Anhelito nećemo pretjerivati. Moja bol je fina pjesma ali daleko od naših najboljih koje smo slali tog žanra, a i trenutno daleko od onoga što može dobro proći na ESC.
2019. je mogla da prođe samo da je pevao neko dugi

Prekinite da se smejete, kažem nije Il Senso - "Sparnai" sa krešendom.. 🤣🤣🤣

Ne kažem, moguće da će ta Milutinovićkina pjesma biti bolja bar od 5 od ove 32 izabrane, ali sigurno da nije neko remek djelo koje eto niko od 20-ak članova komisije nije prepoznao

Zanimljivo kako smo svi ubeđeni da je vreme balkanskih balada prošlo, a kad je bila izabrana Alina Paš za Ukrajinu fandom svršio na tu pesmu. :D
Mislim da vreme balkanskih balada neće nikada proći, samo bi bilo dobro da iste evoluiraju malo.
Meni je sa Princom najveća zamerka što pesmi nije dao nešto novo, a imao je mogućnost jer stvarno zvuči talentovano.

Tu je bilo i repa poprilično koliko se sećam nije baš tipična tako pesma..

Mene Princ i npr. Spas Dušana Svilara ne podsećaju ni na šta što smo slali do sad, ali dobro. :D

Status
Not open for further replies.
Back