Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Zapravo nije u minut do 12, nego sekundu do 12...

Kristina je objavila poziv još u julu prošle godine. I dve pesme sa dve različite kandidatkinje je poslala na konkurs. Teško da se to moglo u minut do 12.

A evo i Nađe kako pevuši :love:

Očekujem sledeće godine zaplet u stilu tradicionalnog Mean Girls /She's the One rane 2000e make overa gde će Nađa na PzEu 2024 nastupati sa Anđelininom pesmom.

december-snow.gif

Nađa ovde ima više podrške od HRC, LB i Zejne zajedno #Ožiljci #Nađatori
#Ožiljci za gomilu (potencijalno bradatih) muškaraca koji podržavaju tinejdžerku na lokalnom izboru za Pesmu Evrovizije is sending me 💀

Prvi put od izlaska pesama uspeo sam da jedva napravim top5
1. Zejna
2. Egret
3. Filip Balos
4. Uraganke
5. Savo

Aman niko je ni ne spominje u kontekstu ESC-a. Može pesma da nam se svidi, a da nam ne bude favorit za odlazak na ESC. Volim što uvek se nađe neko kome moraš da se pravdaš jer ti se sviđa određena pesma, tj. ne moraš u stvari.

Saberite se. Sve iole konkurentne pesme u ovoj slaboj godini su u prvom polufinalu. U trenutnom sistemu glasanja u polufinalima, bili bismo verovatno 13. ili 14. mesto u polufinalu sa Nađom 😂
Litvanija 2018 says hello
Po mnogima je to to najteže polufinale ikada (meni ne nikako), i Litvanija je u polufinalu bila 9. po publici, a 11 po žiriju
(Upoređujem sa njima jer me pesma podseća na njih te godine)

Sve su prilike da će biti 3-4 pjesme u prvom pf koje će baš privući publiku i odvojiti se sa poenima tako da je moguće da će neko sa 40-ak poena publike proći dalje

Status
Not open for further replies.
Back