Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Jedna nosi naziv "Pratim te", druga "Ljubavi moja"
Otpala i Jasna Đokić, ekskluzivac PGP-a

Super što su nas poštedeli Kineske verzije Kebe 😂 kriza matorih godina ne znam kako to drugačije da objasnim

Samo jos da se gospodicna Mala Niskolic oglasi. Samo cekam. Njeno gostovanje kod Amidzica, i pljuvanje ucesnija i eventualnog predstavnika.

Zna li se gde se odrzava? Opet Kosutnjak ili Belexpo kako je spominjala Olivera

Samo da se ne drma kamera, pa može i neka dnevna soba. 😂 Razlika u radu kamere 2020. i 2022. je neverovatna.

Mora da se mrda ako hoćete dinamične nastupe, da ne izgleda kao sedaljka u klubu književnika. ;)

Ma šalim se. Znam za Zorjin zemljotres...

Teorija zavere: Goca Lazarević bila 33. na spisku, Olja je u međuvremenu povezala da je dobra sa Mirkovićem, a Keba, A. Milutinović (kao autor) i Jasna Đokić ispali kao kolateralna šteta :ROFLMAO: Eto razloga zašto su 32 pesme, a ne 36 kao prošle godine

Objavljen je spisak kandidata koji će ući u trku za predstavnika Srbije na Evroviziji.

Savo Perović, pjevač iz Bara kog znamo iz takmičenja Zvezde Granda i rijalitija Zadruga našao se na ovom spisku.

Iznenađeni njegovim učešćem na Beoviziji, mnogi se pitaju iz kog se razloga do sada nije pojavio na Monteviziji.
,,Prije svega da objasnim ljudima koji ne znaju da sam ja državljanin Srbije. Ja sam rodjen na Kosovu u Prištini i samim tim ostvario sam pravo na Srpsko državljanstvo, a više od 12 godina živim u Beogradu. Tata mi je Crnogorac ja sam odrastao i školovao se u Baru"
Crna Gora se ove godine neće takmičiti na Evroviziji, a Savo dodaje da do sada nije imao odgovarajuću pjesmu da bi se prijavio.

,,Želio sam ja više puta da se prijavim i za Monteviziju ali prosto nikad nisam imao adekvatnu pjesmu sad kad sam je imao Crna Gora je ukinula takmičenje ja kao Državljanin Srbije poslao sam pjesmu za Srbiju koja je i prošla u takmičenje".
No, to nije jedini razlog. Savo je otkrio da se svakako ne bi mogao prijaviti na Monteviziju jer, kako navodi, nije dobio papire onda kada su mu trebali:
,,Kada sam napunio 18 godina nisu željeli da mi daju pasoš jer sam rođen u Prištini, iako živim cio život u Baru, gdje sam se školovao. Nakon toga sam se spakovao i otišao u Srbiju, gdje sam bez problema dobio papire u roku od 6 dana".

- Ne verujem da se iko seća da sam još u Jugoslaviji konkurisao za pesmu Evrovizije, to je bilo devedesetih. Ove godine sam se rado prijavio na konkurs sa dve pesme - "Pratim te", čiji je autor "Libero mjuzik", i "Ljubavi moja", koju sam ja radio. Pomislio sam da je lepo da probamo. Ne znam ko je bio u žiriju i ne zanima me, poštujem njihovu odluku da je ne uvrste u izbor, uostalom, i bez toga će pesma pronaći svoj put u našoj zemlji i regionu - navodi Keba za Kurir

Jedino ako ga i 90ih nisu primili na Jugoviziju.

Status
Not open for further replies.
Back