Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
- Ne verujem da se iko seća da sam još u Jugoslaviji konkurisao za pesmu Evrovizije, to je bilo devedesetih. Ove godine sam se rado prijavio na konkurs sa dve pesme - "Pratim te", čiji je autor "Libero mjuzik", i "Ljubavi moja", koju sam ja radio. Pomislio sam da je lepo da probamo. Ne znam ko je bio u žiriju i ne zanima me, poštujem njihovu odluku da je ne uvrste u izbor, uostalom, i bez toga će pesma pronaći svoj put u našoj zemlji i regionu - navodi Keba za Kurir

Jedino ako ga i 90ih nisu primili na Jugoviziju.
Sve je lepo rekao, bez ikakvog zla i otrova...

Savo Perović ako pobijedi obavezno da na ESC povede i svoju majku da krindž bude potpun.
A što se tiče harizme ovih par dečkića koji vam se sviđaju mogu samo reći da je nemaju.

Ono kad si ultra giga mega nekreativan i sebe nazoves Dzipsii…cao ljudi ja sam Rom, ja sam ugrozena manjina i velika zrtva u Republici Srbiji…plus sam gej, gde ces veci hejt prema meni….
Sto ti hejtujes i dzadzujes dzipsija?

Dovoljno nas jasu po Evropi, samo nam jos fali da nas ova karikatura predstavlja. Pa mislim da od dijaspore bi dobili jednu veliku Nulu. Zamisljam Ulrikke za Norvesku i ovaj mali za Srbiju. Mali Stanoje 😂😂

Ostavite više Maju na miru, žena je bukvalno bolesna...
Pa zena bukvalno peva kako "nije ni svesna koliko je bolesna"... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Savo Perović ako pobijedi obavezno da na ESC povede i svoju majku da krindž bude potpun.
A što se tiče harizme ovih par dečkića koji vam se sviđaju mogu samo reći da je nemaju.
Majka mu bese ona sto se zaljubila u Gagija Funky G, jel tako? Ona sto ima milion poruka na drustvenim mrezama?

Sto ti hejtujes i dzadzujes dzipsija?
Vidis da je deklarisani homofob.

Majka mu bese ona sto se zaljubila u Gagija Funky G, jel tako? Ona sto ima milion poruka na drustvenim mrezama?
Da, da ulazila je u neki rijaliti pravila haos, jako vulgarna i prije svega dobro poremećena osoba.

PS
Blondi kad shvati da Savo nije dobio poene od žirija 🤣
(Da, to je ona)

Attachments

• 221150_untitled-3_f.webp
    221150_untitled-3_f.webp
    33.7 KB · Views: 11
Dovoljno nas jasu po Evropi, samo nam jos fali da nas ova karikatura predstavlja. Pa mislim da od dijaspore bi dobili jednu veliku Nulu. Zamisljam Ulrikke za Norvesku i ovaj mali za Srbiju. Mali Stanoje 😂😂
Nemoj biti takav reci su ostrije od maca

Ovaj Džipsi koji ne zna pravilno da napiše ime, ima bukvalno sve što se traži za pobedu. 🤣

Džipsija me podržao onaj novinar Pero Jovović i time mu značajno umanjio šanse za pobjedu.

Ono kad si ultra giga mega nekreativan i sebe nazoves Dzipsii…cao ljudi ja sam Rom, ja sam ugrozena manjina i velika zrtva u Republici Srbiji…plus sam gej, gde ces veci hejt prema meni….
uh... Ako bi procitao ijedan intervju umesto donosio zakljucak na osnovu imena, mozda bi manje hejta isplivavalo iz tebe.

Pa sta ako je sebi dao ime Dzipsii? Lako je pamtljivo, i time daje pozitivan kontekst svom etnicitetu koji se mahom smatra negativnom karakteristikom u zapadnom drustvu.

Evo sta je odgovorio na pitanje o diskriminaciji:

„Ne bih želeo više da pričam o diskriminaciji, ne interesuje me, nije bitno. Razumem kakve vrednosti gaji Evrovizija, ali ne razmišljam o tome što sam gej i Rom, imam druge kvalitete koji su bitni za mene i moje stvaralaštvo. Mislim da je kod mene muzika zaslužna za to što se nalazim na takmičenju“

Status
Not open for further replies.
Back