Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
I glasno ste se smejali čudnom hodu neke žene...

giphy.gif

Mislim da je Kristina malo preoptimistična, šanse za pobedu su ravne šansi za dobitak na LOTO-u otprilike. Pesma je prelepa, meni se umešala u sam vrh ovogodišnje PZE, ali ipak treba biti malo realističan, publika sigurno neće pasti na ovo, štaviše, rekoh i ranije, veliko je pitanje da li će uopšte i dobiti koji bod.

Mislim da je Kristina malo preoptimistična, šanse za pobedu su ravne šansi za dobitak na LOTO-u otprilike. Pesma je prelepa, meni se umešala u sam vrh ovogodišnje PZE, ali ipak treba biti malo realističan, publika sigurno neće pasti na ovo, štaviše, rekoh i ranije, veliko je pitanje da li će uopšte i dobiti koji bod.
Kad vole viski i brza kola! :cry:

Ma zna ona da od pobede nema ništa, nije mala. Niko neće ići na takmičenje i javno reći da nema šanse da pobedi, to je kao da se upucaš u nogu. Ali mogu da priželjkuju neki lep plasman u finalu i da pesma postane hit.

Pa dobro, razne su preferencije. Srećom, nemamo na PZE pesme sa tom tematikom.

Brine me gitara, ali pošto prave sami animacije za LED možda su spremili nešto zanimljivo što će pratiti pesmu.

• Like
Reactions: Mrm
Iako nema nekog prostora za preteranu improvizaciju, nastup može izgledati vrlo svedeno i jednostavno, ali efektno, samo ako se sve uklopi kako treba.

• Like
Reactions: FFM
Status
Not open for further replies.
Back