Ali lajtmotiv celog gostovanja: "Anti viski i brza kola"...
Kad vole viski i brza kola!Mislim da je Kristina malo preoptimistična, šanse za pobedu su ravne šansi za dobitak na LOTO-u otprilike. Pesma je prelepa, meni se umešala u sam vrh ovogodišnje PZE, ali ipak treba biti malo realističan, publika sigurno neće pasti na ovo, štaviše, rekoh i ranije, veliko je pitanje da li će uopšte i dobiti koji bod.
Ma zna ona da od pobede nema ništa, nije mala. Niko neće ići na takmičenje i javno reći da nema šanse da pobedi, to je kao da se upucaš u nogu. Ali mogu da priželjkuju neki lep plasman u finalu i da pesma postane hit.Mislim da je Kristina malo preoptimistična, šanse za pobedu su ravne šansi za dobitak na LOTO-u otprilike. Pesma je prelepa, meni se umešala u sam vrh ovogodišnje PZE, ali ipak treba biti malo realističan, publika sigurno neće pasti na ovo, štaviše, rekoh i ranije, veliko je pitanje da li će uopšte i dobiti koji bod.
To u suštini nećemo znati dok ne izađu sve pesme.Ne brine me ništa jer znam da pesmu za top 10 nemamo
![]()
Mislim da je to važilo u prošlim dekadama. Nisam siguran da li bi Željko sada bio u stanju da izbaci top pesmu za ESC.Necemo ni tad znati. Jedino Joksimovica kad posaljemo to mozemo znati