Pesma za Evroviziju 23: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Hurricane su izjavile da njihova pesma ZZZ govori o nekoj igrici, da je bop i da ce sve prstati na bini u skladu sa njihovim nazivom Hurricane, kao i da se uveliko pripremaju.
Ove godine definitivno uocavam da se vecina takmicara naostrila da se predstavi na sto kvalitetniji nacin i svi se vec uveliko spremaju. Takodje, koliko znam, juce su bili sastanci sa takmicarima na RTSu. Probacu da se raspitam oko cega su razgovarali.

Ali sa njima takodje možemo napraviti priču... Npr da je Saru u Gvineji odgajila gej savanska slonica Jasmin koja je dopremljena u beogradski zoovrt

A ti prestani sa kmečanjem više. Kvariš kolektivno raspoloženje.
Iz iskustva znam da kad god su prevelika ocekivanja, na kraju budu prevelika razocarenja. Dajte spustite se malo. U redu je imati ocekivanja, ali ne pa ogromna.

Nema ogromnih ocekivanja, samo su na red dosli nazovi alternativni koje smo mnogi ovde iscekivali, a ne komercijala C klasa. Vidi se zelja, neki imaju dobre timove, gomila novih imena, konacno vise muskih. Na kraju krajeva, kod nas na nacionalnim izborima nikad dosadno i kad su pesme ocaj, ako nista drugo skandala i traceva na pretek. Bice fun.

Olja i kompanija ocito znaju sta hoce, profi pristup i poslednjih par godina je izgledalo sasvim fino za regionalne standarde, i verujem da ce na bolje.

Jos da rese zemljotrese u kadru, da nam ne nerviraju Petra.

Tajna je u self-managementu. Ko moze super ko ne moze jbg

On je već stigao do ESC scene kao prateći Slavku Kaleziću u Kijevu. Doduše pevali su iz susedne sobe pored scene (da ne ukradu Slavku šou :LOL:).
Znaci bukvalbo nije bio na velikoj sceni 😀

tako si govorio i za konstraktu hehe pesimizam vidim samo kao mehanizam samoodbrane... ložimo se do kraja, zato smo i ovde...
Ja se i ne secam vise sta sam pricao tad. Znam samo kroz maglu da mi je bilo nerealno da posle Bojane Stamenov zavrsimo u top 10, pa sam ocekivao neko 15. mesto, kad ono bam, rezultati publike me iznenadili i to vise nego pozitivno.

Stvar je u tome da mene ova ocekivanja plase. Jer vise puta koliko sam imao velika ocekivanja, toliko puta sam dobio velika razocarenja.

Vaso, znas da te volim, ali ovo ti nije trebalo da mi napises. Ne volim kad mi neko tako nesto napise, jer ja se inace jako plasim odbacivanja, sto u stvarnom zivotu, sto ovde. Problem je u meni, dakle to sto sam brutalno iskren, eto to je problem kod mene. Ne umem da lazem, i da hocu, ne bih mogao.

A ako se Niko ponovo oglasi po pitanju toga "zasto doticnog ne stavite na ignore", onda stvarno...

Status
Not open for further replies.
Back