Ne pričam o kvalitetu pesama.2019. je po pesmama Beovizija bila tragicna, pa je Nevena dosla kao najbolji moguci izbor.
Ovde se ne bih složio. Meni je ta BVZ odlična bila. Nataša i Una, Saška Džanks, Ivana Vladović, Sofija Perić, Jana Šušteršić, Lord, Sekulićka, Dunja, Majdan pa i brdo ovih što su ostali u pf i jedan od najvećih hitova od porvratka takmičenja - "Bela" od Kurtića! Ali interesovanje nije bilo ni približno kao sada, promocije na televiziji oskudne, pa je i rezultat izostao.2019. je po pesmama Beovizija bila tragicna, pa je Nevena dosla kao najbolji moguci izbor.
Nisu svi podrumari ko ovaj, ovaj nije ni podrumar, ne znam ni kako bih ga nazvao.I posle meni serete što mislim da podrumari nisu spremni za veliku scenu.
Ovaj nije bio spreman da se slika za ličnu kartu jbt.
Ako su ovo promo fotke ja ne zelim ni da znam kakve su tek te sto nisu promo@Scooby Igor Stanojević baš i nije mekan muški vokal. A ni Aleksandar Simić.
Igor objavio nove promo fotke, da li će on biti naš predstavnik u Liverpulu?
![]()
![]()
On je već stigao do ESC scene kao prateći Slavku Kaleziću u Kijevu. Doduše pevali su iz susedne sobe pored scene (da ne ukradu Slavku šouI posle meni serete što mislim da podrumari nisu spremni za veliku scenu.
Ovaj nije bio spreman da se slika za ličnu kartu jbt.
Promo fotke? Pa znao bih bolje slike da napravim sa babinim telefonom nego ovaj.... ovo nije ni za pasos@Scooby Igor Stanojević baš i nije mekan muški vokal. A ni Aleksandar Simić.
Igor objavio nove promo fotke, da li će on biti naš predstavnik u Liverpulu?
![]()
![]()
Pa na tome ce i da ostaneOn je već stigao do ESC scene kao prateći Slavku Kaleziću u Kijevu. Doduše pevali su iz susedne sobe pored scene (da ne ukradu Slavku šou).
Ko bi rekaoZiiiiv siiiii![]()
Kakvi mekani, Mattia Zanatta i Milan Bujaković, Zoran Todorović & Sanja Anastasija će imati skoro sigurno neke operske pesme, ili bar sa primesama opere. Sve su to glasčine, Milan Bujaković još od prošlog puta kad je bio ostao jedan od najboljih glasova na Beoviziji od povratka.Мало сам слушкао ове момке што су пријављени и искрено ни један ме није нешто специјално заинтригирао као музичар. Мада мени једноставно не пријају ти мекани мушки гласови. Али видећемо кад изађу песме.